Sharp Quattron, Pro AuroraWebcam si proiectul Luminile Nordului direct din Alaska

Pentru că inalta tehnologie este la ea acasa cei de la Sharp vor sarbatori într-un mod cu totul special lansarea televizoarelor echipate cu tehnologie Quattron Pro. Sharp lansează proiectul Luminile Nordului direct din Alaska.

Sharp_zorza

Până pe 15 mai, dacă veți intra pe site-ul www.sharp.com.ro veți putea admira în timp real aurora boreală din Alaska. Această experiență este posibilă datorită AuroraWebcam. De asemenea, puteţi viziona un film video care a înregistrat imagini din nopțile trecute. Aşezaţi-vă confortabil şi bucuraţi-vă de imaginea unuia dintre cele mai frumoase fenomene ale naturii. Acest fenomen va fi…real de spectaculos dacă vizionarea se face pe ecranele echipate cu Quattron Pro Televizoarele Sharp cu tehnologia Quattron Pro sunt modele unice de televizor produse în serie Full HD capabile să afişeze materialele cu o rezoluţie Ultra HD (4K) trimise prin conectorul HDMI. Chiar dacă materialul are o rezoluţie mai mică, upscaler-ul inteligent al panoului Quattron Pro, o va mări până la 4K – indiferent dacă acesta este un semnal de la satelitul tuner, prin cablu, TV terestru, Blu-ray, DVD, sau consola de jocuri – datorită acestui fapt imaginea va fi mai clară şi mai vie. Această îmbinare face ca fenomenele naturii, precum aurora boreală, să fi redate cu adevărat spectaculos, culorile nefiind distorsionate.

Despre Sharp
Sharp este lider în cercetarea și dezvoltarea de electronice de ultimă generaţie. ‪ Gama de produse electronice a companiei include televizoare LCD, sisteme audio şi produse de consum (spre exemplu, frigidere, congelatoare, cuptoare cu microunde), precum și purificatoare de aer și aparate de aer condiționat. Noi produse, cum ar fi cuptoarele Steamwave (cuptoare cu microunde cu funcție de gătire

București 29 aprilie 2014 – Sharp

 

Visits: 2

Lasă un răspuns