Sharp Electronics își consolidează divizia de sisteme informaţionale din Europa

Sharp Electronics Europa anunţă trei noi numiri în echipa de conducere europeană. Tetsuji Kawamura a fost numit director de marketing şi preşedinte al Sharp Electronics Europa. În cadrul secţiunii de sisteme informaţionale Sharp, Jun Ashida a devenit preşedinte Information Systems Europa, iar Alexander Hermann preia funcţia de vicepreşedinte Document Solutions Europa. Noua echipă va extinde poziţia deja puternică deţinută de Sharp în sectoarele de soluţii pentru documente şi soluţii vizuale, stimulând strategia de creştere pentru soluţiile inovatoare pentru documente ale Sharp şi produsele din domeniul afişării.

Diviziile Sharp B2B asigură o creştere şi un profit stabile. Am încredere că noua echipă de management va duce organizaţia într-o nouă etapă, concentrându-se permanent asupra furnizării de soluţii pentru satisfacerea necesităţilor clienţilor noștri”, a afirmat  Tetsuji Kawamura.

Tetsuji Kawamura s-a alăturat echipei Sharp în 1984, iar pentru Sharp Europa lucrează din 2011 ca preşedinte al Information Systems Europa, unde a coordonat dezvoltarea şi execuţia strategiilor pe termen lung şi scurt ale Sharp în cadrul sectoarelor de soluţii pentru documente, respectiv soluţii vizuale.

Jun Ashida a ajuns să lucreze pentru Sharp în 1989. Postul ocupat anterior actualei numiri afost cel de director general de vânzări globale şi marketing în cadrul diviziei de soluţii pentru documente în Japonia, unde a fost responsabil cu planurile de afaceri pe termen lung şi mediu, marketing, promoţii de vânzări şi planificarea produsului pentru produsele de soluţii pentru documente în Europa şi America.

shrp

Dintre cei trei, Alexander Hermann este cel mai nou membru al Sharp, unde din 2004 a ocupat funcția de preşedinte al Sharp Electronics Elveţia. Cel mai recent post al său a fost cel de director regional de soluţii pentru documente pentru Europa Centrală (acoperind Germania, Elveţia, Austria şi Benelux). Alexander este creditat că a reușit să transforme sectorul central european al sectorului de soluţii pentru documente într-unul dintre cele mai profitabile din Europa, printr-un management puternic şi crearea unei culturi de echipă eficiente. Totodată, Alexander a gestionat cu succes achiziţii importante în ultimii doi ani.

București, 7 noiembrie 2014 – Sharp Electronics Europa

Visits: 0

Lasă un răspuns