Sharp aduce în Europa primele televizoare 4K

Sharp introduce în premieră pe piața din Europa televizoarele cu rezoluție 4K. Este vorba de seria UD20 a modelului Sharp AQUOS LED Ultra HD 4K cu o calitate excepţională a imaginii şi sunetului. O dovadă este și faptul că modelele acestei serii sunt singurele televizoare 4K de pe piaţă distinse cu certificatul THX, o distincție care garantează cel mai ridicat standard în materie de imagine și sunet. Ecranele din seria UD20 vor avea 60, respectiv 70 inch.     

Sharp_UD20_front_i                                                           

Certificat THX 4K

Televizorul a primit certificare THX 4Kdupă efectuarea a peste 400 de teste riguroase, care au cuprins nu mai puțin de 1.000 de puncte de control. Echipat cu un nou sistem de iluminare îmbunătăţit care îmbogăţeşte paleta de culori şi măreşte egalitatea luminozităţii – Rich Colour Display –, noul ecran Sharp poate reda culorile viu și natural. Grație acestui sistem, peisajele, azurul mării sau culoarea pielii sunt văzute ca şi cum ai privi la ele cu ochiul liber. Certificatul THX 4K este totodată o confirmare că ecranul reproduce fidel imaginea conform înregistrării originale. Certificatul THX este o distincție primită doar televizoarele care au cea mai înaltă calitate a imaginii în propria clasă.

Upscaler Sharp – Super High Resolution Image Engine

Chiar dacă materialul vizualizat are o rezoluţie mai mică decât 4K, upscaller-ul UD20 inteligent îi va mări rezoluţia până la 4K. Imaginea va fi mai clară şi mai vie.

Upscaler Sharp – Super High Resolution Image Engine – măreşte rezoluţia până la 4K și, în plus, este mult mai eficient grație noii noii tehnologii Sharp Local Contrast Control care reglează permanent imaginea. Local Contrast Control îmbunătăţeşte contrastul şi ascute detaliile astfel că de acum nu vă mai poate scăpa nici un detaliu, nici măcar în timpul redării scenelor întunecate. Procesorul de imagine analizează în mod constant imaginile afişate cu o precizie de un pixel și reglează contrastul. Efectul? Imaginea este mai clară, iar detaliile mult mai vizibile. În plus, sistemul avansat Resolution Control Dinamic adaptează setările de claritate și asigură calitatea imaginii, indiferent de sursă.

Calitatea sunetului egală cu calitatea imaginii

Proiectat special pentru seria UD20, sistemul Yamaha AudioEngine™ integrează sunetul şi imaginea, garantând o redare mult mai naturală a sunetului și… impresii ca la cinematograf. În acelaşi timp, îmbunătăţeşte confortul de ascultare, indiferent de poziţia ascultătorului. Suplimentar, s-a reuşit mărirea gamelor ridicate şi cele joase ceea ce permite atingerea unui nivel de calitate a sunetului neobișnuit pentru televizoarele cu design subţire şi ecran plat.

Aspect elegant

Televizoarele Sharp AQUOS 4K UD20 reprezintă o soluţie ideală pentru cei care apreciază un design modern. Noua serie se distinge prin marginile exterioare ale ramelor de aluminiu clar definite, un profil mult mai subţire precum şi un suport elegant. Ceea ce conferă suplețe întregului televizor.

Calitatea imaginii pe un ecran UD20 se confirmă chiar şi atunci când televizorul este oprit. În modul Wallpaper puteţi amplasa pe ecranul televizorului ce imagini doriți , poze, grafică, etc.

Televizor inteligent

Datorită Wi-Fi incorporat, puteţi folosi resursele inepuizabile ale Internetului – aplicaţii, filme, imagini, orice portaluri sau site-uri. Conținutul dindispozitivul dumneavoastră mobil sau din calculator le aveţi acum la îndemână și pe ecranul UD20 Aplicația mobilă Aquos Remote Lite, compatibilă cu sistemele Android şi iOS permite accesarea materialelor din telefon, tabletă sau calculator, fie prin comandă tactilă, fie prin voce

Televizoarele din seria UD20 cu dimensiunile de 60” şi 70” vor fi putea achiziționate începând din luna septembrie la preţurile sugerate mai jos:

LC-60UD20E – 3.561 EURO

LC-70UD20E – 4.748 EURO

București, 3 septembrie, 2014 – Sharp

 

Visits: 1

Lasă un răspuns