Serviciul de Informații TV Mondiale (WTVIS)

Informa Telecoms & Media lider la nivel mondial, furnizor de date a anuntat astazi lansarea Serviciului de Informații TV Mondiale  (WTVIS) a unui nou instrument de urmarire si previzionare multiscreen.

WTVIS include un set de instrumente interactive si de prognoză actualizate periodic , care au fost proiectate pentru a identifica usor oportunitățile de piață Infor lider de piata TV,  conținut și date în bandă largă și previziunile pentru a până la 148 de țări și 676 furnizori de servicii.

Cererile în creștere rapidă de la consumatori pentru TV și video într-o lume care se extinde rapid, de rețele și dispozitive prezintă provocări imense pentru companiile din industriile de telecomunicații, mass-media și de consum electronice “a declarat Rob Gallagher, Director de Cercetare & Broadband TV pentru Informa Telecoms & mass-media.

Complexitatea de identificare a oportunităților reale din aceste categorii disparate este agravată de faptul că dinamica pieței diferă foarte mult de la țară la țară , în ciuda eroziunii în curs a granițelor naționale pe bază de Internet și giganți electronice de consum, cum ar fi Netflix și Apple. ”

“Suntem încrezători că furnizorii de servicii, furnizori, instituții financiare și de televiziune și video playere ecosistemice vor găsi un serviciu mai extins sau util pentru identificarea și valorificarea oportunităților de multiscreen în întreaga lume WTVIS Informa Telecoms & Media.”

Pentru mai multe informații despre serviciul vizitati www.wtvisdata.com

Hits: 2

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: