Selfie-uri și fotografii de grup superbe, pe fundal întunecat, cu Lenovo VIBE S1 Lite

În cadrul evenimentului CES organizat în Las Vegas, Lenovo a anunțat lansarea noului smartphone Lenovo VIBE S1 Lite, care demonstrează că accesibilitatea, performanța și distracția merg mână în mână.

VIBE S1 Lite_Side

Nu toate sesiunile foto au loc într-un mediu cu lumină puternică, iar uneori un selfie perfect poate fi afectat din cauza luminozității slabe. De aceea, am echipat Lenovo VIBE S1 Lite cu o cameră frontală de 8MP cu obiectiv format din 5 elemente, pentru a evita distorsionarea, un senzor de imagine Sony și un flash incorporat special pentru selfie, pentru a spori cantitatea de lumină captată. Vreți să faceți o fotografie de grup? Funcția de panoramă pentru selfie-uri vă permite să încadrați toată gașca în fotografie, iar software-ul de retușare se asigură că toată lumea este pregătită să își partajeze imaginea pe rețelele de socializare. Însă, nu ne-am oprit la selfie-uri; am adăugat pe spate o cameră de 13 MP PDAF și flash dual LED CCT pentru a oferi imagini în culori strălucitoare de fiecare dată când soarele apune.

Pregătit pentru orice tip de mediu, smartphone-ul Lenovo VIBE S1 este echipat cu un display Full HD wide-view de 5.0 inci și o baterie durabilă de 2700mAh, fiind capabilă să redea filme sau videoclipuri timp de câteva ore. Am conceput acest smartphone astfel încât să se ridice la nivelul așteptărilor utilizatorilor în ceea ce privește fluxul de date, descărcare și rularea mai multor sarcini datorită procesorului său de 64 biți MTK 6753 octa-core 1.3 GHz și suportului de conectivitate LTE. Cu o memorie internă de 16GB și spațiu de stocare suplimentar de până la 32 GB prin intermediul portului microSD, aveți la dispoziție spațiu suficient pentru muzică, filme, jocuri și imagini.

Lenovo VIBE S1 Lite are un aspect atrăgător și oferă o senzație plăcută la atingere, fiind îmbrăcat într-un cadru metalic și o carcasă neagră ergonomică ce îl face extrem de confortabil și atrăgător. Smartphone-ul va fi disponibil în culorile alb mat și albastru mat.

Prețuri și disponibilitate

Lenovo VIBE S1 Lite are un preț de pornire de 199 USD și va fi disponibil anul acesta în țări în care Lenovo comercializează smartphone-uri. Preturile pot varia de la o țară la alta pentru toate modelele specificate mai sus.

Despre Lenovo

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) este o companie globală din top Fortune 500, în valoare de 46 mld. USD, și lider în furnizarea de tehnologie inovatoare pentru consumatori, uz comercial și întreprinderi. Portofoliul nostru de produse și servicii securizate de înaltă calitate include PC-uri (inclusiv legendarul brand Think și brandul multimodal YOGA), stații de lucru, servere, dispozitive de stocare, smart TV și o gamă de produse mobile precum smartphone-uri (inclusiv brandul Motorola), tablete și aplicații. Conectați-vă cu noi pe LinkedIn, urmăriți-ne pe Facebook sau Twitter (@Lenovo) sau vizitați-ne la www.lenovo.com.

Las Vegas, NV – 5 ianuarie 2016:  CES

Visits: 15

Lasă un răspuns