Selfie-uri perfecte pe timp de noapte, cu noul Sony Xperia XA Ultra

Sony Mobile Communications anunță astăzi o noutate în seria recent lansată Xperia X, prezentând un dispozitiv de excepție, atunci când vine vorba de selfie-uri: Xperia XA Ultra. Cu un ecran cuprinzător, de 6” și un design modern, fără margini, o cameră frontală de 16 MP, cu senzor pentru lumină scăzută și o durată de viață a bateriei de până la două zile*, acest telefon inteligent de tip mid-range este tot ce aveți nevoie.

Xperia XA Ultra Colour Range

Cu un aparat foto avansat, puteți obține fotografia perfectă, indiferent dacă este zi sau noapte, datorită celor 16 MP și a renumiților senzori Sony pentru lumină slabă. Tehnologia camerei Sony Xperia XA vă ajută să obțineți fotografii clare, luminoase, fără blurări, de fiecare dată, încorporând un bliț inteligent care vă luminează fața în mod natural, atunci când vă faceți selfie-uri pe timp de noapte, precum și funcția Optical Image Stabilisation, care combate efectele tremuratului mâinii. Realizarea unui selfie este chiar mai ușoară, datorită funcției Hand Shutter, care face ca, pentru pornirea timer-ului, să fie nevoie doar să ridicați o mână, iar numărătoarea să înceapă, oferindu-vă suficient timp pentru a vă așeza în cel mai bun unghi. Surprinderea unor cadre perfecte, în mod spontan, este, de asemenea, posibilă, mulțumită aparatului foto principal ultra-rapid, de 21.5 MP, cu funcția Hybrid Autofocus și cu lansare și fotografiere rapidă, astfel încât să puteți ajunge de la standby la fotografiere, într-o fracțiune de secundă.

Ecranul curbat, fără margini, de 6”, vă oferă senzația că nu se termină nicicând, potrivindu-se perfect în mâna dumneavoastră, datorită spatelui metalic, fără întreruperi. În ciuda ecranului larg, design-ul său subțire și modul One-Handed Operation vă permit să folosiți telefonul în mod confortabil, chiar și cu o singură mână.

Xperia XA Ultra are un ecran larg și luminos, dar fără ca acest lucru să afecteze durata de viață a bateriei Sony. Vă veți bucura în continuare de o durată a bateriei de până la două zile, cu o singură încărcare, permițându-vă să dați mesaje, să faceți fotografii și să vizualizați clipuri video. Aveți nevoie de o încărcare rapidă? Folosiți XA Ultra împreună cu Încărcătorul Rapid UCH12** și obțineți 5,5 ore de folosire a telefonului, cu doar 10 minute de alimentare.

Xperia XA Ultra este disponibil pe negru, alb sau auriu-Lime, începând din iulie, în magazinele selectate. De asemenea, veți găsi o gamă largă de tocuri elegante, pentru a vă pune în valoare și a vă proteja telefonul inteligent Xperia XA Ultra, inclusiv Style Cover Flip, care vă oferă funcția de aprindere și stingere a ecranului, atunci când deschideți, respectiv închideți husa.

București, 17 mai 2016 – Sony Mobile Communications

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: