Schimbare importantă pe piața integratorilor IT&C din România METAMINDS anunță o nouă structură de conducere și atragerea unui profesionist de top pentru accelerarea planurilor de dezvoltare ale companiei

METAMINDS, una dintre cele mai importante companii de pe piața de soluții integrate IT&C și securitate cibernetică din România, face schimbări importante care vor consolida și accelera nivelul de competitivitate al echipei de management și vor susține planurile de dezvoltare ale companiei din perioada următoare.

METAMINDS, unul dintre cei mai importanți integratori de soluții IT&C și experți în securitate cibernetică din România, anunță trecerea la un sistem dualist de administrare. În noua formulă, echipa de management este gândită să susțină atât portofoliul de clienți în continuă creștere, cât și planurile de expansiune ale companiei prin dezvoltarea unor noi linii de business și atragerea de investiții. Astfel, societatea va fi administrată – conform legilor în vigoare din România și actului constitutiv – de către un Consiliu de Supraveghere cu rol ne-executiv și un Directorat cu rol executiv.

Ovidiu Ghiman este unul dintre cei mai cunoscuți executivi români din sectorul de tehnologie și, în prezent, CEO & cofondator Rōnin, platforma de crowdfunding pentru start-up-uri care a reușit să atragă investiții de peste 1 milion Euro în decurs de 1 an de la lansare. Acesta vine la vârful structurii de conducere METAMINDS într-un rol ne-executiv, în calitate de Președinte al Consiliului de Supraveghere, aducând în companie peste 24 de ani de experiență și performanțe în poziții de top, în companii internaționale. În același timp, aduce experiența dobândită în procesele de atragere de finanțări pentru companii aflate în dezvoltare accelerată.

”Nivelul ridicat de profesionalism al oamenilor și valorile METAMINDS m-au convins să mă alătur echipei, cu expertiza și experiența pe care le dețin. Este o schimbare majoră pentru companie, care își redefinește modul în care gestionează guvernanța corporativă și plănuiește să atragă finanțare pentru implementarea planului ambițios de dezvoltare, definit de echipa de management. După 24 de ani de experiență operațională în companii mari, internaționale, îmi propun să susțin dezvoltarea organizației dintr-un rol ne-executiv, contribuind la buna guvernanță corporativă și gestionând procesul de atragere a finanțărilor necesare dezvoltarii companiei, într-un context de piață care oferă foarte multe oportunități. Am fost dintotdeauna un suporter al performanței și al excelenței, iar METAMINDS reflectă perfect aceste calități, esențiale pentru o companie de servicii în tehnologie. Ele sunt cu atât mai valoroase cu cât reprezintă rezultatul muncii, pasiunii și coeziunii unei echipe 100% românești, care a reușit, în scurt timp de la înființare, să devină un jucător important și respectat pe o piață extrem de competitivă, concurând cu succes companii IT cu tradiție.” – Ovidiu GHIMAN, Președintele Consiliului de Supraveghere METAMINDS.

Președintele Directoratului este Andrei Cruceru, care anterior a deținut poziția de Administrator Unic în perioada în care societatea a fost administrată în sistem unitar.

“Noua structură de organizare precum și competențele membrilor din echipa de conducere vor permite o creștere a performanței și a calității serviciilor pe care le livrăm. Ca întotdeauna, suntem poziționați pentru a raspunde promt și competent nevoilor clienților noștri, la standardele globale ale industriei, cât și planurilor noastre de dezvoltare și extindere a liniilor de business.” – Andrei CRUCERU, Președintele Comitetului Director & Cofondator METAMINDS.

Hits: 9

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: