Satul League of Legends se mută la Comic Con 2016

Pentru prima oară la noi în țară, în cadrul ESL Arena de la Comic Con 2016, fanii și pasionații jocului se vor putea bucura de conceptul de sat League of Legends. Dacă termeni ca suport, ADC, junglă, mid, top îți sunt extrem de familiari nu trebuie să ratezi unul dintre cele mai importante evenimente League of Legends din România.

LoL artwork

Satul League of Legends promite să devină pentru 3 zile principalul loc de întâlnire al tuturor fanilor din România, dar și din alte țări. Vrei să avansezi pe ladder, dar nu ai găsit coechipierii care să te completeze? Ai mari șanse să identifici persoanele potrivite în satul League of Legends, locul unde vei putea cere sfaturi și vei putea intreacționa cu Riot Amorsa, Shalkar și ZexZex.

Dar asta nu e tot pentru că satul League of Legends va găzdui numeroase activități specifice pentru fanii jocului precum demonstrații ad-hoc în care artiști locali vor desena pentru vizitatori cele mai îndrăgite personaje și obiecte din League of Legends, dar și jocuri demonstrative zilnice.

Iar pentru cei ce obișnuiesc să-și arate atașamentul față de jocul preferat prin outfit-ul pe care îl poartă, satul League of Legends se va transforma în catwalk-ul perfect pe care vor avea ocazia să-și etaleze costumele și accesoriile impresionante. Vizitatorii satului din cadrul ESL Arena vor putea da mâna și se vor putea fotografia cu cei mai buni cosplayeri din țară, dar și cu eroii League of Legends favoriți.

Și nu în ultimul rând, satul League of Legends se va metamorfoza pe toată perioada Comic Con 2016 în Nexus-ul primordial, locul unde fanii jocului vor avea ocazia să-și întâlnească streamerii și jucătorii locali preferați.

Deși suntem siguri că v-am convins deja să vizitați satul League of Legends, ne-am propus să mărim un pic miza anul acesta, astfel că cei mai norocoși dintre voi vor putea pleca acasă cu ceva iteme în inventarul propriu (wink wink). Dacă v-am făcut curioși, vă așteptăm la Comic Con 2016, la Romexpo, în perioada 27-29 mai, să ne bucurăm împreună de unul dintre cele mai importante evenimente League of Legends din România.

Despre ESL

ESL este cel mai mare brand independent de esports din lume ce-și propune să promoveze competițiile de jocuri video online și offline. ESL organizează și susține ligi naționale și internaționale, turnee importante ca Intel Extreme Masters, ESL One, ESL Pro Series, Starcraft II World Championship Series, Wargaming.net League Europe, precum și competiții locale, ligi și matchmaking systems pentru amatori. ESL acoperă o mare varietate de servicii din industria de gaming, managementul evenimentelor, publicitate și producție TV, deservind astfel nevoile ecosistemul esports. Cu birouri deschise în Germania, Rusia, Franta, Polonia, Spania, China și America de Nord, ESL are o prezență importantă la nivel global.

Satul League of Legends se mută la Comic Con 2016

București, 11 mai 2016 – ESL

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: