Sănătatea și frumusețea părului stă într-un comprimat de Bellbiotin®!

Sănătatea și frumusețea părului joacă un rol semnificativ în încrederea și stima de sine a unei femei. Nu este doar o simplă preocupare estetică, ci și o expresie a identității personale și a bunăstării generale. Părul bine îngrijit,  sănătos, strălucitor, poate avea un impact profund asupra atitudinii față de lumea din jur și față de sine. Atunci când o femeie se simte bine în pielea ei și este mulțumită de cum îi arată părul, se va simți mai puternică, mai pregătită și mai capabilă să facă față provocărilor zilnice.

Pentru a menține sănătatea părului este esențial ca organismului să i se ofere nutrienții necesari, deoarece starea părului este semnificativ influențată de alimentație și de starea generală de sănătate. Există o întreagă serie de substanțe necesare menținerii sănătății părului, însă două dintre ele sunt de-a dreptul esențiale: proteinele și biotina. Părul este alcătuit în mare parte din proteine numite keratine, acestea asigurând construcția și regenerarea constantă a firului de păr. Celălalt element, biotina, cunoscută și sub numele de vitamina B7, contribuie la menținerea sănătății pielii și părului, la metabolismul energetic normal și la metabolismul normal al macronutrienților.

Efectele benefice ale biotinei sunt multiple, de la stimularea producției de keratină la susținerea creșterii sănătoase a părului, de la consolidarea structurii firului de păr la prevenirea căderii și la sănătatea scalpului.

Bellbiotin® conține exact aceste elemente esențiale unui păr de invidiat, plus altele. Conține așadar biotină și keratină pulbere, dar și extracte de Arugula, Coada-calului și Ardei-iute. Arugula este bogată în vitaminele A și C, vitamine necesare pentru a avea o piele sănătoasă și un păr frumos, iar Coada-calului se remarcă prin conținutul bogat de siliciu, microelement esențial în procesul de întreținere a sănătății părului dar și a unghiilor și pielii.

Un singur comprimat pe zi de Bellbiotin® este secretul unui păr sănătos și puternic, nutrienții și vitaminele din acesta – și mai ales biotina – satisfăcând toate necesitățile pe care podoaba capilară le are pentru a fi și a rămâne, cu adevărat, o… podoabă.

Bellbiotin® – Strălucire, frumusețe și sănătate pentru părul tău!

Views: 1

Lasă un răspuns