Samsung prezintă cei mai noi membri ai portofoliului Samsung Galaxy Tab: Galaxy Tab S7 FE și Galaxy Tab A7 Lite

Galaxy Tab S7 FE aduce cele mai îndrăgite funcții de fani pe un display de 12,4 inci la un preț accesibil; tableta compactă, Galaxy Tab A7 Lite, este partenerul perfect pentru divertismentul în mișcare

Samsung Electronics Co., Ltd. a anunțat astăzi Galaxy Tab S7 FE și Galaxy Tab A7 Lite, cele mai recente adăugiri în portofoliul său de tablete. Galaxy Tab S7 FE aduce caracteristicile preferate ale fanilor de pe Galaxy Tab S7, precum display-ul generos pentru divertisment, muncă creativă și multi-tasking. Iar pentru cei care caută o tabletă compactă, pentru deplasări, Galaxy Tab A7 Lite este opțiunea ideală.

 „Cererea de tablete continuă să crească. Fie că studiază de la distanță, se conectează cu prietenii sau se bucură de divertisment personal, utilizatorii caută dispozitive care să țină pasul cu stilul lor de viață creativ și încărcat. Suntem încântați să le oferim utilizatorilor tehnologia de care au nevoie pentru a profita la maximum de fiecare zi. Galaxy Tab S7 FE și Galaxy Tab A7 Lite sunt echipate cu funcții uimitoare care sunt concepute pentru a satisface nevoile zilnice ale utilizatorilor”, a spus Woncheol Chai, SVP and Head of Experience Planning Team, Mobile Communications Business, Samsung Electronics.

Samsung Galaxy Tab S7 FE

Galaxy Tab S7 FE a fost gândită pentru a le oferi utilizatorilor toate caracteristicile pe care le iubesc la un preț accesibil. Reflectând asupra celei mai dorite caracteristici în baza tuturor clienților, Galaxy Tab S7 FE vine echipat cu un display generos de 12,4 inci[1], perfect pentru a duce divertismentul, productivitatea și creativitatea la nivelul următor.

Când este timpul de a reveni la task-urile zilnice, Galaxy Tab S7 FE devine ajutorul ideal pentru a rămâne productiv. Cutia tabletei conține și un S Pen, astfel încât utilizatorii să poată profita la maximum de display-ul mare și de puterea bateriei pentru a trece prin sarcinile zilnice cu o eficiență și mai mare. Cu Samsung Notes, utilizatorii pot converti cu ușurință însemnările scrise de mână pe ecran diret în text digital. Aceștia își pot organiza notițele cu ajutorul etichetelor automate, utilizând Căutarea Inteligentă pentru a găsi mențiunea necesară – indiferent dacă este tastată sau scrisă de mână.

În plus, dacă o lucrare de cercetare sau un proiect de muncă solicită deschiderea mai multor pagini sau aplicații în mod simultan, utilizatorii pot rămâne relaxați: Galaxy Tab S7 FE gestionează cu ușurință procesul de multi-tasking. Cu funcția Multi-Active Window, aceștia pot deschide până la trei aplicații simultan. Asta înseamnă că pot naviga pe web, pot lua notițe și pot reda conținut video – totul pe un singur ecran. Cu App Pair, utilizatorii pot salva și deschide rapid combinația preferată de aplicații în fereastra Multi-Active.

Pentru utilizatorii care sunt în căutare de modalități variate pentru a-și maximiza productivitatea, Galaxy Tab S7 FE este cea mai potrivită alegere. Cu ajutorul Samsung DeX și a tastaturii Book Cover[2], aceștia pot utiliza tableta pe post de laptop, transformând interfața de utilizare într-o experiență asemănătoare cu cea a unui PC. Și datorită celui de-al doilea ecran[3], aceștia pot transforma Galaxy Tab S7 FE într-un display suplimentar, alături de computer, pentru a extinde câmpul de vizualizare și pentru a face și mai mult din ce și-au propus.

Atunci când inspirația lovește, Galaxy Tab S7 FE are toate instrumentele necesare pentru a susține întreg procesul creativ. Clip Studio Paint și Canva[4] sunt compatibile cu S Pen-ul pentru desene și modele de design fără cusur. Cu o perioadă de încercare gratuită de 6 luni[5] pentru noii utilizatori de Clip Studio Paint, aceștia își pot descoperi noi pasiuni și pot încerca arta digitală. Pentru persoanele care iau mereu notițe, Noteshelf este, de asemenea, inclus gratuit[6], permițând crearea de notițe detaliate, colorate, care să surprindă cu precizie gândurile.Cu același finisaj metalic elegant al gamei Tab S7, Galaxy Tab S7 FE vine în patru culori diferite pentru a se potrivi cât mai bine fiecărui stil personal: Mystic Black, Mystic Silver, Mystic Green și Mystic Pink. Chiar și cu un display generos, Galaxy Tab S7 FE se mândrește cu un profil subțire și ușor, dispunând, totodată, de o baterie puternică – astfel încât utilizatorii să poată reda cu ușurință, să lucreze și să creeze fără teama descărcării bateriei.

Samsung Galaxy Tab A7 Lite

Galaxy Tab A7 Lite este partenerul ideal pentru vizualizarea de conținut și jocuri video în deplasare, la un preț accesibil. Cu un ecran de 8,7 inci protejat de o carcasă metalică elegantă și rezistentă, tableta compactă, Galaxy Tab A7 Lite, este un device ultra-portabil. Ramele subțiri din jurul display-ului și difuzoarele duble puternice cu Dolby Atmos de pe Galaxy Tab A7 Lite contribuie la crearea unei experiențe mult mai captivante în momentul vizionării filmelor, emisiunilor de divertisment și rulării jocurilor preferate.

Cu până la 64GB spațiu de stocare intern, extensibil până la 1TB cu ajutorul unui card MicroSD, spațiul destinat stocării conținutului preferat poate fi mai mult decât generos, în timp ce procesorul octa-core susține și eficientizează momentele destinate jocurilor video. Cu o baterie de lungă durată, o încărcare rapidă[7] adaptivă de 15W și o capacitate opțională LTE[8], Galaxy Tab A7 Lite este excelent pentru a urmări spectacolul sau tendințele noi în mișcare. Cu un capac metalic rezistent și rame subțiri, Galaxy Tab A7 Lite vine în nuanțe de gri și argintiu.

Samsung TV Plus & Galaxy Ecosystem

În momentul achiziționării unui Samsung Galaxy Tab S7 FE sau Galaxy Tab A7 Lite, utilizatorii vor obține, de asemenea, în mod gratuit, acces nelimitat la Samsung TV Plus[9]. Aceștia pot profita la maximum de noua tabletă printr-un program de streaming cu peste 160 de canale[10], care include emisiuni preferate, filme și multe altele. Utilizatorii Galaxy au, de asemenea, acces la o perioadă de încercare gratuită a YouTube Premium[11] – punând la îndemână ore de divertisment fără reclame.

Noile Galaxy Tab S7 FE și Galaxy Tab A7 Lite funcționează perfect cu ecosistemul de dispozitive Galaxy – de la telefon la căști. Utilizatori pot apela, trimite și primi mesaje text[12] direct prin contul lor Samsung de pe tabletă, chiar și atunci când smartphone-ul nu este la îndemână. Aceștia pot copia și atașa cu ușurință texte sau imagini între dispozitivele activate. De asemenea, utilizatorii se pot bucura de o tranziție intuitivă de la navigarea pe telefon la display-ul Galaxy Tab S7 FE și Galaxy Tab A7 Lite prin browser-ul de Internet Samsung[13]. Iar dacă aceștia ascultă muzică sau vizionează un videoclip pe Galaxy Tab S7 FE sau Galaxy Tab A7 Lite și trebuie să efectueze un apel de pe telefon, căștile Galaxy Buds[14] pot comuta automat acțiunea pe celălalt dispozitiv.

Disponibilitate

Galaxy Tab S7 FE și Galaxy A7 Lite vor fi disponibile în anumite regiuni începând cu luna iunie. Pentru mai multe informații, vizitați www.samsungmobilepress.com, news.samsung.com/galaxy sau www.samsung.com

[1] Măsurată în diagonală sub forma unui dreptunghi complet, fără a ține cont de colțurile rotunjite. Zona vizibilă reală este mai mică datorită colțurilor rotunjite.

[2] Produsul se cumpără separat.

[3] WiDi (Wireless Display) – pentru a utiliza al doilea ecran sunt necesare modele de computer cu Windows 10 și Windows 10 v.2004 sau versiuni mai recente. Compatibil cu seria Galaxy Book și Samsung Notebook Plus2 și Samsung Notebook Plus cu sistem de operare Windows 10.

[4] Canva este preinstalată pe dispozitiv ca stub pe anumite piețe. Canva Pro va fi disponibilă pentru utilizatorii de Galaxy Tab S7 FE gratuit, timp de 30 de zile. La sfârșitul perioadei de încercare gratuită, se va suporta un cost suplimentar pentru utilizarea Canva Pro.

[5] Clip Studio Paint este preinstalată pe dispozitiv ca stub în anumite piețe. Clip Studio Paint poate fi descărcat din magazinul Galaxy.

[6] Noteshelf este preinstalat pe dispozitiv ca stub. Funcția acceptă 9 limbi: engleză, coreeană, japoneză, chineză tradițională, chineză simplificată, germană, italiană, franceză și spaniolă.

[7] Adaptorul de călătorie cu încărcare rapidă de 15 W se vinde separat.

[8] Disponibilitatea modelului LTE variază în funcție de țară și operator.

[9] Samsung TV Plus este disponibil pentru utilizatorii Galaxy Tab S7 FE din SUA, Canada, Marea Britanie, Germania și Coreea și utilizatorii versiunii Galaxy Tab A7 Lite LTE din SUA și Canada. Disponibilitatea serviciului poate varia în funcție de țară, model și operator.

[10] 160+ este numărul actual de canale disponibile în SUA. Canalele disponibile variază în funcție de țară și pot fi modificate.

[11] Doar pentru utilizatorii noi (neeligibil pentru utilizatorii cu abonament anterior de YouTube Premium, YouTube Music Premium, YouTube Red sau Google Play Music). Aplicația YouTube îmbunătățită, pentru dispozitivele eligibile, între 6 martie 2021 și 5 martie 2022 la 23:59 PST. YouTube Premium oferit gratuit timp de 4 luni clienților Galaxy Tab S7 FE și 2 luni clienților Galaxy Tab A7 Lite.

[12] Disponibilitatea apelurilor și a mesajelor pe alte dispozitive variază în funcție de țară și de furnizorul de servicii.

[13] Smartphone-urile Galaxy și Tab S7 FE și Tab A7 Lite trebuie să fie conectate la același cont Samsung, iar setările Bluetooth trebuie să fie activate. Setarea „Continuă aplicațiile pe alte dispozitive” trebuie să fie activată pe ambele dispozitive. Suportul de continuitate este disponibil pentru aplicația Samsung Notes și aplicația Internet Samsung pe smartphone-urile și tabletele Galaxy care rulează One UI 3.1 sau o versiune mai recentă. Unele modele nu sunt acceptate, precum, dar fără a se limita la, dispozitive fără Wi-Fi 5GHZ & SAK și modele Android GO.

[14] Funcție disponibilă doar pe Galaxy Buds Pro, Galaxy Buds+ și Galaxy Buds Live.

Hits: 4

%d blogeri au apreciat: