Samsung lansează Galaxy Watch3 Titanium, care îmbină design-ul premium cu durabilitatea

Toate funcțiile preferate de pe Galaxy Watch3 sunt acum integrate pe un dispozitiv realizat dintr-un material nou, elegant și ușor

Samsung Electronics Co., Ltd. a anunțat noul model din titan pentru Galaxy Watch3, cu toate funcțiile preferate integrate pe un ceas inteligent, cu un nou design unic.Design elegant până la cele mai mici detalii

Galaxy Watch3 se mândrește cu toată măiestria unui ceas de ultimă generație, realizat din materiale premium, dispunând totodată și de populara ramă rotativă care l-a consacrat. Acum, pentru prima dată, Samsung a creat un model de ceas inteligent din titan, aducând un nou design elegant și ușor, dar rezistent pentru noul Galaxy Watch3.Oferind un design de lux impresionant, o curea metalică premium va fi inclusă în cutie. Cureaua vine în nuanța Mystic Black pentru a completa corpul ceasului inteligent, având o textură care se potrivește perfect cu design-ul modelului Titanium. În plus, lungimea curelei se poate regla foarte ușor, astfel încât, indiferent de dimensiunea încheieturii mâinii, Galaxy Watch3 Titanium se va potrivi perfect.

Toate funcțiile lui Galaxy Watch3 îndrăgite de utilizatori

Galaxy Watch3 Titanium se mândrește cu toate funcțiile preferate ale lui Galaxy Watch3, integrate într-un design elegant și premium. În plus față de designul de lux, modelul Galaxy Watch3 Titanium prezintă și o ofertă versatilă de funcționalități care îmbină confortul cu o experiență semnificativă de monitorizare a sănătății și wellness.

Acesta este dotat cu funcții avansate de monitorizare a sănătății, precum tensiunea arterială[1] și monitorizarea ECG[2], precum și alte opțiuni pentru fitness și wellness – precum monitorizarea oxigenului din sânge (SPO2)[3], programe de antrenament la domiciliu și gestionarea somnului – pentru a ajuta la o monitorizare cât mai cuprinzătoare a sănătății, chiar și de acasă.

Disponibilitate

Galaxy Watch3 Titanium va fi disponibil începând cu 18 septembrie[4], într-o variantă Bluetooth de 45 mm în nuanța Mystic Black.

Galaxy Watch3
Culoare Oțel inoxidabil: Mystic Bronze, Mystic Black, Mystic Silver

Titan: Mystic Black

 
Material  

Carcasă din oțel inoxidabil cu curea din piele premium

Carcasă din titan cu curea metalică

 
Dimensiuni & Greutate 45mm: 45 x 46.2 x 11.1 mm, 53.8g (Stainless Steel) / 43g (Titan)

41mm: 41 x 42.5 x 11.3 mm, 48.2g (Oțel inoxidabil)

*măsurat fără curea

 
Display 45mm: 1.4” (34mm) / 41mm: 1.2” (30mm)

360 x 360 Super AMOLED, Full Color Always On Display,

Corning® Gorilla® Glass DX

 
Baterie 45mm: 340mAh / 41mm: 247mAh

încărcare wireless WPC

 
AP Exynos 9110 Dual core 1.15 GHz  
Sistem de operare Tizen Based Wearable OS 5.5  
Memorie 1GB RAM + 8GB stocare internă  
Connectivitate LTE*, Bluetooth v5.0, Wi-Fi b/g/n, NFC, GPS/Glonass/Beidou/Galileo  * Conectivitate LTE disponibilă doar pe modelele LTE  
Senzor Accelerometru, barometru, senzor giroscopic, senzor de lumină,

Senzor optic de ritm cardiac, senzor electric pentru inimă

 
Durabilitate 5ATM + IP68 / MIL-STD-810G  
Compatibilitate Android: Android 5.0↑, RAM 1.5GB↑ / iOS: iPhone 5↑, iOS 9.0↑  

[1] Pentru a asigura acuratețea, utilizatorii ar trebui să își calibreze dispozitivul la fiecare patru săptămâni cu o manșetă tradițională pentru tensiunea arterială.

[2] Funcțiile de monitorizare a tensiunii arteriale și ECG sunt disponibile în prezent în Coreea de Sud, ambele aprobate de Ministerul Coreei de Sud pentru Siguranța Alimentelor și Medicamentelor.

[3] Dispozitivul și software-ul aferent acestuia nu sunt destinate utilizării în diagnosticarea boliilor sau a altor afecțiuni sau în vindecarea, atenuarea, tratamentul sau prevenirea boliilor.

[4] Disponibilitatea variază în funcție de piață sau operator. Toate funcționalitățile, caracteristicile, specificațiile și alte informații despre produs furnizate în acest document, pot fi pot fi modificate fără notificare prealabilă, privind beneficiile, designul, prețurile, componentele, performanța, disponibilitatea și capacitățile produsului.

București, România – 16 septembrie 2020 – Samsung Electronics Co., Ltd.

Hits: 1

%d blogeri au apreciat: