Samsung lansează aspiratorul robot POWERbotTM VR7000 la CES 2017

Samsung Electronics a lansat cel mai nou aspirator din populara gamă POWERbotTM, modelul VR7000. Programat pentru a fi lansat în luna ianuarie, la CES 2017, în Las Vegas, acesta are o putere de aspirare mai mare și un design subțire, având 4 inci în înălțime (97mm) și fiind cu 28% mai subțire decât modelele anterioare de aspiratoare robot ale Samsung.*

Samsung VR7000_2

Design mai subțire, putere de curățare mai mare

Noul design este special creat pentru consumatorii care își doresc o curățare automată mai bună. Conform unui studiu intern realizat de către Samsung, 39% dintre utilizatorii din America de Nord au declarat că se așteaptă ca aspiratorul lor să poată aspira în locurile greu accesibile și să aibă o capacitate de aspirare suficient de mare pentru a elimina nevoia de curățare manuală a suprafețelor care au fost deja aspirate.

În funcție de modelul ales, POWERbotTM VR7000 asigură o curățare temeinică, prin generarea a până la 20 de wați în puterea de aspirare, reușind să acopere zone pe care un aspirator operat manual nu le poate atinge, cum ar fi spațiile de sub pat sau de sub alte obiecte de mobilier.

Samsung VR7000_1

Funcția Edge Clean Master a aspiratorului POWERbotTM VR7000 permite dispozitivului să se apropie de perete la o distanță de ½ inci (15mm). Acest lucru este posibil datorită faptului că peria de 11 inci (288mm) a aparatului, care este și cea mai lungă dintre mărcile de top, este amplasată foarte aproape de partea din față, astfel încât, atunci când aspiratorul atinge peretele, acesta poate aduna cu ușurință praful sau firele de păr.

În plus, funcția Auto Shutter îndeplinește cerințele utilizatorilor de curățare prin bariera automată care se lasă automat în jos pentru a ajuta aparatul să colecteze mai mult praf de pe margini.

Sistemul de auto-curățare a periei – Self-Cleaning Brush – al aspiratorului POWERbotTM VR7000 reduce semnificativ cantitatea de praf și de păr care rămâne blocată în perii. Acest dispozitiv al aspiratorului colectează resturile în centrul periei, facilitând transferul mai ușor în lada de gunoi, pentru a reduce numărul de curățări ale echipamentului.

Mai inteligent ca niciodată

Aspiratorul POWERbotTM VR7000 este dotat cu o serie de funcții inteligente, care oferă putere și o performanță automată dispozitivului. Cu sistemul de cartografiere Visionary Mapping Plus și cu senzorul FullView 2.0, aspiratorul robot POWERbotTM VR7000 cartografiază casa și detectează colțurile camerei, pentru a oferi o curățare eficientă. Apoi, acesta se poate ghida singur spre zone murdare din casă, indiferent de suprafață. De asemenea, poate detecta și curăța și în jurul unor obstacole sau obiecte de mici dimensiuni (mai puțin de 10mm sau 0,4 inci).

Funcția automată Intelligent Power Control ajustează nivelul puterii de aspirare, optimizând funcția de curățare în concordanță cu tipul suprafeței. Spre exemplu, atunci când aparatul se mută de pe parchet pe covor, motorul își ajustează puterea de aspirare la suprafața pe care se află, pentru a furniza o performanță optimă.

„Aspiratorul POWERbotTM VR7000 ține pasul cu nevoile familiilorde îngrijire a podelelor”, a declarat Byung-Sam Seo, Președinte al Diviziei de Electrocasnice în cadrul Samsung Electronics. “Trebuie doar să îl programați și să îl priviți la lucru. Funcțiile și senzorii de navigare ai POWERbotTM VR7000, împreună cu designul subțire și puterea de aspirare crescută ne asigură că treabă este bine făcută.”

Aspiratorul POWERbotTM VR7000 a primit premiul Innovation Award la CES 2017, pentru design-ul său elegant și capacitatea de a curăța chiar și în cele mai greu accesibile locuri.

* comparativ cu Samsung POWERbotTM VR900

** disponibile pe toate modelele POWERbotTM conectate la WiFi

București, România– 28 decembrie 2016 – Samsung Electronics

Hits: 1

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: