Samsung GALAXY Tab S lansează competiția de scurt metraje

Samsung GALAXY Tab S, tableta ce oferă cea mai bună experiență de vizualizare a conținutului multimedia, le lansează o provocare tuturor pasionaților de artă cinematografică și premiază cel mai bun scurt metraj care ilustrează conceptul „True Image”.

Concursul se adresează tuturor celor pasionați de arta cinematografică și presupune realizarea unui scurt metraj cu durata între 3 și 7 minute, bazat pe conceptul „True Image”. Participanții trebuie să respecte toate cerințele din regulamentul postat pe pagina de Facebook Samsung Mobile România și își pot înscrie proiectele până la data de 30 noiembrie. Premiul concursului este de 1.000 de euro.

GALAXY Tab S_1

GALAXY Tab S este este echipată cu de tehnologia Super AMOLED și un display ce redă până la 90% din gama de culori Adobe RGB, pentru o imagine impecabilă, clară și plină de culori vibrante. Contrastul remarcabil, de 100.000:1, oferă imagini mai profunde și mai realiste.

Tableta devine un dispozitiv tot mai popular pentru vizualizarea și consumarea de conținut, ceea ce face calitatea display-ului o caracteristică esențială. Calitatea imaginii este și atuul central al Samsung GALAXY Tab S, prin tehnologia Super Amoled. De aceea, a fost o alegere naturală să încurajăm potențialul și să susținem talentul celor cu pasionați de imagine și care, prin determinare, reușesc să creeze cu ajutorul imaginii”, a declarat Valentin Popa, Product Manager Tablete în cadrul Samsung Electronics România.

Toate scurt metrajele înscrise în concurs vor fi urcate pe pagina YouTube Samsung România, unde vor putea fi votate timp de două săptămâni prin butonul „Like”. Primele zece cele mai apreciate scurt metraje vor fi apoi evaluate de juriul format din bloggeri, specialiști în domeniul cinematografic și reprezentanți Samsung. Aceștia vor acorda fiecărui scurt metraj câte o notă, de la 1 la 10, ținând cont de originalitatea conținutului, relevanța pentru conceptul dat, calitate (potențial cinematografic) și creativitate.

Scurt metrajul cu cea mai mare medie va primi premiul cel mare, care constă în suma de 1.000 Euro. Marele câștigător va fi anunțat pe 15 decembrie, pe pagina de Facebook Samsung Mobile România.

Pentru mai multe detalii vă rugăm consultați regulamentul concursului disponibil pe pagina www.facebook.com/SamsungMobileRomania/.

Hits: 2

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: