Samsung Galaxy S7 și S7 edge au in interior procesorul Exynos 8 Octa

Si tot de la MWC Barcelona am aflat ca Samsung a anunțat integrarea procesorul Exynos 8 Octa, a procesoarelor cu tehnologie FinFET de 14nm, în cele mai noi smartphone-uri Samsung Galaxy S7 și S7 edge.

„Integrarea procesorului nostru Exynos în smartphone-urile de top, precum Galaxy S7 și S7 edge, ne consolidează poziția de lider pe segmentul tehnologiei SoC,” a declarat Ben K Hur, vicepreședinte Marketing, System LSI Business, Samsung Electronics. „Nucleele CPU special dezvoltate oferă performanță de neegalat, astfel noul procesor le aduce utilizatorilor Galaxy S7 cea mai bună experiență.”Galaxy S7 Black Onyx Front

Nucleele CPU pe 64 de biți ale procesorului Exynos 8 Octa au fost dezvoltate pentru a oferi performanță avansată și eficiență energetică. Bazat pe a doua generație a procesoarelor FinFET de 14nm, procesorul oferă cu 30% mai multă performanță și cu 10% mai multă eficiență energetică, spre deosebire de predecesorul Exynos 7 Octa 7420.

Procesorul integrează cel mai avansat model LTE Rel. 12 Cat. 12/13 pentru cea mai mare viteză de conexiune. Oferă viteze de descărcare de până la 600Mbps (Cat. 12) și viteze de încărcare de până la 150Mbps (Cat. 13) folosind tehnologia carrier aggregation, pentru cea mai bună experiență mobilă.

Procesorul Exynos 8 Octa este expus la standul Samsung de la MWC 2016, între 22 și 25 februarie, în Barcelona, Spania, alături de alte produse cu procesoare Exynos integrate.

Pentru mai multe informații despre produsele Samsung Exynos, vă rugăm vizitați www.samsung.com/exynos.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră și creează viitorul prin idei și tehnologii inovatoare ce redefinesc universul televizoarelor, smartphone-urilor, accesoriilor smart, tabletelor, camerelor foto, electrocasnicelor digitale, imprimantelor, echipamentelor medicale, sistemelor de rețele, semiconductoarelor și soluțiilor de afişaj digital. Suntem lideri al ecosistemului Internet of Things, prin platforma open-source SmartThings, prin gama largă de dispozitive smart și prin colaborarea proactivă cu partenerii din industrie. În cele 84 de țări în care suntem prezenți, avem o echipă de 319.000 de angajați, cu vânzări anuale de 196 miliarde de dolari. Pentru a descoperi mai multe și pentru cele mai noi știri, articole și materiale de presă, vă rugăm să accesați site-ul nostru Samsung Newsroom la news.samsung.com.

București, 24 februarie 2016 – Samsung Electronics Co., Ltd

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: