Samsung Electronics a prezentat cele mai noi monitoare la European Forum

Samsung Electronics Co., Ltd. a prezentat cele mai noi monitoare curbate și beneficiile pe care acestea le oferă, în cadrul evenimentului Samsung European Forum, ce a avut loc la Monaco.Evenimentul aduce împreună inginerii, cercetătorii și directorii companiei, precum și partenerii și clienții, oferindu-le cele mai noi informații despre tehnologiile dezvoltate de Samsung.

„Prin design-ul de ultimă generație, calitatea imaginii și tehnologia avansată, seria de monitoare 2016 oferă noi posibilitățiși un plus de productivitate, atât pentru IMM-uri, cât și pentru utilizatori. Ne-am bucurat să prezentăm cele mai noi inovații în cadrul Samsung Forum, iar aceste monitoarereprezintă începutul planurilor noastre de a inova tehnologia de afișaj digital”,a declarat Michael Zoeller, Vicepreședinteși European Head of Visual Display, Samsung Electronics.

Monitoarecurbate cu design elegant

Odată cu lansarea monitoarelor CF591 și , Samsung își consolidează poziția de lider pe segmentul ecranelor curbate, oferind o experiență de vizualizare complexă și confortabilă. Curbura monitoarelor este de 1800Rși corespunde formei naturale a ochiului uman, oferind astfel o experiență mai naturală de vizualizare.Samsung Curved Monitor_wireless charging

Modelele CF591 și CF390 conțin o serie de caracteristici care contribuie la reducerea oboselii vizuale și oferă un mediu confortabil de vizionare pentru utilizatori. Fiecare ecran dispune de tehnologiile flickerfree și Eye Saver care mențin intensitatea imaginii și reduc presiunea asupra ochilor utilizatorului. Tehnologia integrată AMD FreeSync și HDMI® sincronizează rata de refresh, pentru a reduce lag-ul din timpul vizionării de conținut sau din timpul jocurilor. În plus, modelele CF591 și CF390 au un unghi larg de vizualizare de 178 de grade, care le permite utilizatorilor să se bucure de o imagine clară, la cea mai bună calitate.

Noile monitoare curbate CF591 și CF390 integrează un design curbat unic cu un stativ circular, care oferă eleganță oricărui birou. Stativul completează rama argintie a monitorului CF591 și spatele alb lucios, oferindu-i un aspect elegant. Monitorul CF591 redefinește experiența de vizualizare cu un design fără ramă.

Productivitate îmbunătățită pentru monitoarele business

Monitorul Samsung UE850 UHD oferă o experiență vizuală mai clarăși caracteristici ergonomice, care ajută utilizatorii să își finalizeze mai ușor sarcinile. Panel-ul folosit este PLS, astfel că modelele au fost concepute pentru a le permite utilizatorilor să vizualizeze imagini orizontale și verticale, la unghiuri de până la până la 178˚. Cu o rezoluție UHD, de patru ori mai mare decât rezoluția clasică Full HD, monitoarele oferă imagini realisteși pline de culoare.

Samsung Curved Monitor (1) Samsung Curved Monitor (2)

Modelul UE850 oferă un spațiu de lucru mai confortabil, datorită unui stativ cu înălțime reglabilă și conexiunilor cu diverse dispozitive.

Monitoare cutehnologiede încărcare wireless integrată

Având tehnologia de încărcare wireless integrată, monitorul Samsung SE370 (disponibil în variantele cu diagonală de 23,6inci și 27 inci) oferă mai multe beneficii și un plus de confort pentru utilizatorii din mediul business.Monitorului SE370are integrat un dispozitiv de încărcare wireless, cu ajutorul căruia utilizatorii își pot încărca telefoanele mobile compatibile cu standardele Qi. Prin integrarea mai multor porturi de încărcare într-un singur dispozitiv, monitorul SE370 le permite utilizatorilor să evite aglomerarea de pe birou, eliminând nevoia mai multor cabluri și încărcătoare.

În plus față de beneficiile aduse de încărcarea wireless, modelul SE370 include multe dintre funcțiile de vizualizare ale monitoarelor Samsung, precum modul eye-saverși funcțiaflicker-free. Acestetehnologii asigură o experiență de vizualizare optimă și, în același timp, protejează ochii utilizatorilor.

București, 18 februarie 2016-Samsung Electronics Co., Ltd

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: