Samsung Electronics a lansat SSD-urile 850 PRO și 850 EVO de 2TB

Samsung Electronics Co., Ltd., lider în tehnologia avansată a memoriilor, a lansat unitățile de stocare de date (SSD) 850 PRO și 850 EVO cu capacitate de 2 TB. Gama de SSD-uri Samsung cu tehnologia 3D Vertical NAND (V-NAND) cuprinde acum 20 de modele diferite, cu o gamă largă de opțiuni de capacitate, de la 120 de GB la 2 TB. Disponibile în 50 de țări, lansarea unităților de 2TB vine ca răspuns la cererea tot mai mare a consumatorilor pentru memoriile performante, cu capacitate mare de stocare.

Samsung 850 EvoPackage

„Cererea pentru SSD-uri cu capacitate de 500 GB și mai mare a crescut odată cu lansarea unităților Samsung cu tehnologie V-NAND. Lansarea SSD-urilor de 2 TB este un pas important în era soluțiilor SSD multi-terabyte,” a declarat Un-Soo Kim, vicepreședinte senior, Branded Marketing Product, Memory Business, Samsung Electronics. „Vom continua să ne extindem portofoliul de unități SSD extrem de performante și să oferim o noi experiențe pentru utilizatorii din întreaga lume.

Noile SSD-uri 850 PRO și EVO cu capacitate de 2 TB au aceleași dimensiuni de 0,7cm într-o carcasă de aluminium de 6,3cm, precum modelele anterioare. Echipate cu soluțiile de cipuri avansate Samsung, incluzand 128 de chipuri de memorie NAND cu tehnologie pe 32 de straturi 128Gb 3D V-NAND, un controller îmbunătățit MHX de mare performanță, cu suport pe capacitatea de 2TB și memoria cache 4Gb LPDDR3 DRAM pe tehnologia de 20nm ,modelele 850 cu capacitate de stocare de 2TB oferă cele mai bune performanțe și eficiență energetică din industrie. Cu o capacitate de stocare mai mare, atât experții în domeniu, cât și utilizatorii obișnuiți se pot bucura de o experiență de utilizare mai bună, potrivită cerințelor tot mai mari de conținut, cum ar fi editarea video și vizualizarea în format 4K UHD

SSD-urile Samsung 850 PRO dispun de 10 ani garanție sau 300 TB scriși, iar modele 850 EVO de 5 ani garanţie sau 150 TB scriși.

Odată cu lansarea modelelor 850 de 2 TB, Samsung își va extinde portofoliul de SSD-uri cu tehnologie 3D V-NAND pentru a include modelele mSATA și M.2, pentru piața SSD-urilor extrem de performante

București, 7 iulie 2015 – Samsung Electronics Co., Ltd

Visits: 0

Lasă un răspuns