Samsung a lansat aplicația de imprimare Remote Fax

Samsung Printing Solutions a lansat Remote Fax, o nouă aplicație de imprimare, care îmbunătățește funcția fax, reducând în același timp costurile de întreținere ale imprimantei.

Datorită aplicației Remote Fax, utilizatorii nu vor fi nevoiți să instaleze kituri adiționale de fax sau linii PSTN (Public Switched Telephone Network – rețea de telefonie publică comutată) pentru a utiliza funcțiile faxului. Acest lucru le permite companiilor să își diminueze costurile de instalare și să gestioneze mai eficient costul total de proprietate.

Noua aplicație permite funcționarea faxului de pe mai multe unități de imprimare, folosind un singur server și un singur kit de fax sau o linie PSTN.

Samsung Remote Fax

„Samsung continuă să depășească așteptările utilizatorilor prin oferirea de produse de imprimare eficiente și ușor de utilizat,” a declarat David SW Song, Vicepreședinte Senior Printing Solutions Business, Samsung Electronics. „Aplicația Remote Fax va oferi mai multă eficiență și accesibilitate.”

Remote Fax este prima aplicație plătită disponibilă pentru dispozitivele Samsung de imprimare, reprezentând începutul  unui nou model de business pentru dealerii și partenerii de afaceri Samsung.

Aplicația Remote Fax este compatibilă cu dispozitivele de imprimare Samsung cu interfața Smart Centre, inclusiv cu seria de imprimante multifuncționale MX7.

Remote Fax poate fi descărcată din Samsung Printing App Center: https://printingapps.samsung.com/apps

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor purtabile, a tabletelor, camerelor foto, electrocasnicelor digitale, imprimantelor, aparaturii medicale, a sistemelor de rețea, a semiconductorilor și a soluțiilor LED. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la news.samsung.com.

București, 9 iunie 2016 – Samsung Printing Solutions

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: