Sa ai Business Card astazi nu mai este un lux

O vorba veche spune ca: “Obrazul subtire cu cheltuiala se tine”. Si nu de putine ori am participat la evenimente si am fost stereotip intrebat daca nu pot sa le ofer o carte de vizita. Ca parca cine as fi eu sa le pot oferi? Vreo personalitate, vreun om de afaceri ce invarte banii pe degete, sau poate pleci pe vreo insula si esti de negasit.

In calitate de blogger este clar ca sansele de a afla lumea despre tine sunt cu mult mai multe, decat atunci cand haladuiesti intr-un birou, rupi tastatura in doua, consumi o gramada de hartie la imprimanta si te dai mare ca poti face si tu o carte de vizita, din acelea… care se mai gasesc standard pe net si au niste culori terne si rapciugoase si parca nu spun nimic despre tine, ci mai mult te afunda.

Carti de vizita de Lux de fapt nu sunt un lux tinand cont ca niciodata nu vei reusi sa realizezi asa cum esti de experimentat in design. Asta nu pentru ca nu ai avea imaginatie, ci numai pentru ca iti lipsesc mijloacele sa te poti exprima pe de-a intregul. Iar atunci cand vrei sa o faci, iti lipsesc mereu cateva detalii pe care nu le poti realiza doar avand dorinta, din lipsa de resurse.

BC1

Si atunci privesti siteul cu pricina si sigur nu va fi un lux sa poti fi reprezentat de Carti de vizita cu Emboss, care mi se par cu totul deosebite.

Emobosarea cartii de vizita presupune presarea cartonului din spate pentru a ridica in relief anumite elemente ale graficii.

Emboss-ul este un finisaj special care transforma aspectul oricarei carti de vizita. Este un finisaj de lux – folosit rar datorita tehnicii de aplicare care necesita atentie si o mana experimentata.

Pentru a realiza embosarea cartii de vizita se face o stanta metalica, unica fiecarui model, prin gravare laser in metal.
Stantele realizate se pastreaza si se pot refolosi la urmatoarele comenzi.

Un alt lucru incantator livrarea gratuita si ambalarea cartilor de vizita se face in cutiute speciale, personalizate, din carton negru catifelat. Si cu toate acestea sa ai Business Card astazi, nu mai este un lux.

Visits: 0

Lasă un răspuns