ROMTELECOM & COSMOTE reintregesc bucuriile sarbatorilor de iarna

In cadrul programului exceptional al sarbatorilor de iarna ROMTELECOM & COSMOTE au decis sa reintregeasca bucuriile sarbatorilor tuturor romanilor lansand un program atractiv denumit “DUBLEAZA MAGIA”.

“Sinergia dintre serviciile Romtelecom-COSMOTE vine in sprijinul utilizatorului, pentru a-i oferi o experienta deosebita pe toate ecranele, mai ales acum, când ne dorim sa dublam magia Sarbatorilor. Asadar, pe lânga accesul la continutul de calitate, pe care il asiguram printr-o experienta multi-screen, cu ajutorul tabletei Samsung incluse in oferta, aducem si un film pentru copii. Iar pentru mobilitate crescuta, punem la dispozitia clientilor, in premiera intr-un astfel de pachet, cartela de date COSMOTE, la preturi avantajoase. Cadoul nostru de Craciun este un pachet polivalent – care include fix si mobil in acelasi timp”, spune Mathias Hannel, Director Executiv Comercial Segment Rezidenţial Romania.

CST

Crăciunul este acea perioadă din an când magia invadează casele cu bucurie, iar oamenii petrec mai mult timp povestind cu cei dragi la telefon, trimițând urări prin SMS-uri sau navigând pe Internet pentru a găsi cadoul perfect pentru familie și prieteni. În acest an, COSMOTE are o nouă campanie promoțională și intensifică magia sărbătorilor, oferind beneficii duble pentru clienții cu abonament și prepaid.Clienții cu abonament ai COSMOTE România au acum disponibile beneficii duble, în plus faţă de cele deja existente în portofoliul COSMOTE Free. În plus, COSMOTE completează promoţia la abonamente prin oferirea unei reduceri de 20% din valoarea abonamentului lunar de voce sau date COSMOTE, dacă acesta este activat împreună cu un serviciu Romtelecom (Variat, Extra sau Maxim) în reţeaua magazinelor COSMOTE, până pe 15 ianuarie 2014. În același timp, pentru clienții prepaid, COSMOTE oferă apeluri și SMS-uri nelimitate în rețea și de asemenea beneficii duble pentru trei extraopțiuni.

Romtelecom tableta

Romtelecom aduce clientilor sai, la pachet cu televiziune, internet si telefonie, o tableta Samsung 3G cu date de la COSMOTE, dar si continut de calitate pentru o experienta multimedia integrata. Valabila la nivel national, in limita stocului disponibil, oferta este deschisa pentru clientii noi ai companiei care achizitioneaza un pachet de trei servicii cu internet Power. Pretul pachetelor incepe de la 118 RON/luna cu TVA si include televiziune cu canale pentru intreaga familie, internet cu viteza de pâna la 100 Mbps, telefonie cu minute nelimitate in afara orelor de varf catre toate retelele fixe nationale si Cosmote, precum si o tableta Samsung Galaxy Tab 3 cu 3G. Pretul pachetului include si costul ratei lunare aferente tabletei. Clientii vor beneficia si de un router wireless si un telefon fix fara fir oferite in chirie cu reducere 100% pe parcursul intregii perioade contractuale. Pachetele de servicii sunt oferite pe o perioada minima contractuala de 2 ani. Odata cu tableta Samsung, clientii vor avea acces n plus, din ianuarie ai acces online la filmul Avioane pe tableta ta prin aplicaţia de mobil Dolce Mobile TV pe site-ul www.dolcetv.ro, iar pe tableta achizitionata va putea fi accesat prin aplicatia Dolce Mobile TV, prin conexiunea Wi-Fi pe www.romtelecom.ro,

Mai multe detalii despre oferta promoțională Romtelecom și COSMOTE sunt disponibile pe www.dubleazamagia.ro.

Hits: 2

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: