Robotul humanoid vine în premieră în România

Bucharest Technology Week, evenimentul care le aduce românilor cele mai importante noutăți din domeniu, anunță lista speaker-ilor internaționali și a topicurilor abordate în cele 4 zile de conferințe, găzduite de Hotel Athénée Palace Hilton.

De asemenea, expoziția indoor din Hotelul Hilton propune soluții de business targetate pe fiecare summit în parte. Din 23 până în 26 mai, sunt programate 5 summituri dedicate profesioniștilor din mai multe industrii, grupate pe domenii strâns corelate cu tehnologia: Innovation, HR, Sales, Java și PHP.

Sfârșitul săptămânii, (26-28 mai), este rezervat expoziției outdoor, din Piața George Enescu, de lângă Ateneul Român, unde sunt invitați toți fanii tehnologiei dornici să testeze gadgeturi și soluții inovative.

Comunicat summits

Capetele de afiș sunt:

• Gaël Langevin – designer, sculptor & creator francez. De peste 25 de ani lucrează pentru cele mai mari branduri din lume. Din 2012, și-a început propriul proiect open source, InMoov – primul robot printat 3D de mărimea unui om. Cu acest proiect va veni în premieră, în România, la Bucharest Technology Week. Un video de prezentare al robotului humanoid, gasiți la acest link: http://bit.ly/1RNVAck

• Dr. Reza Moussavian – Senior Vice President al diviziei HR „Digital & Innovation” Deutsche Telekom AG – este cel mai important om al renumitei companii germane în zona de digitalizare și inovare în HR.

• Spencer Waldron – regional european director la Prezi. Va vorbi profesioniștilor din vânzări despre rolul decisiv al prezentărilor de business. Principiul său: Prezentările sunt mai mult decât niște simple slideuri cu design atractiv.

• Andrzej Grzesik – este un tânăr expert căruia îi plac sistemele de calcul distribuit în toate formele. Lucrează în cod încă de la vârsta de 8 ani, se declară un mare fan al simplității și este mândru să fie cu adevărat un JavaOne Rockstar speaker.

• David McQueen – om de afaceri, First Class speaker în Business Communication, este unul dintre liderii internaționali în coaching. Lista speakerilor continuă cu alte nume mari pe www.techweek.ro

„Cele 5 summituri din cadrul Bucharest Technology Week sunt adevărate oportunități oferite managerilor români de a întâlni profesioniști recunoscuți la nivel internațional și de a învăța din experiența acestora

Gael-Working-on-InMoov2

Totodată, accesul la cele mai recente tendințe și strategii internaționale reprezintă o bună ocazie de a dezvolta business-ul local. Informațiile și experiențele împărtășite în timpul conferințelor dau participanților impulsul necesar de a se plasa în avanpostul inovației”, a declarat Cătălina Manea, project manager Bucharest Technology Week. Printre principalele topicuri se numără: Innovation: Open Source 3D Printed Robotics. Construirea unei culturi organizaționale concentrată pe inovație. HR: Talent Management și Digitalizarea departamentului de HR/Resurse Umane Sales: Cold Calling și (Arta) Prezentarilor Conversationale PHP: PHP 7 și Optimizarea website-urilor la scară mare. Java: Microservicii și Big Data. Lista completă a temelor poate fi accesată pe www.techweek.ro

București, 28 aprilie. Bucharest Technology Week

Hits: 7

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: