Revista CHIP…la ultima editie

“Astăzi revista CHIP moare un pic. NOI PLECAM!” Asa suna unul dintre cele mai incredibile articole de pe varianta online a revistei aici prin articolul lui Catalin Constantin.

Acum cateva zile chiar am urmarit la unul dintre chioscurile de presa din ce in ce mai rare existenta revistei. O sa  ma grabesc sa cumpar aceasta editie pentru ca inca mai am  dintre primele aparute.

Chiar nu imi vine sa cred ca s-a dus si cea mai serioasa si echilibrata revista de IT&C  pe care am citit-o atatia ani la rand si care a contribuit la cultura tehnica si tehnologica a atat de multor tineri. Este acelasi sentiment straniu pe care il traiesc atunci, cand aflu ca profesionisti dispar din peisaj din niste cauze ce par hilare, cum ar fi disparitia retelelor de difuzare.

Pana la urma suportul de hartie dadea la un moment dat si un  anumit statut moral asupra cititorilor. Nu ma intelegeti gresit, nu sunt impotriva online-ului insa, si calea prin care cei care publica, isi vor recupera investitiile proprii probabil va fi din ce in ce mai anevoioasa si zic eu nici valoarea articolelor nu vor mai ajunge atat de sus.

La revedere prieteni dragi. Acum ne mai ramane  numai varianta online:  www.chip.ro unde sunt sigur ca veti ramane o perioada la fel de performanti.

Hits: 17

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: