Repetor Dual Band WiFi Tenda AC15 / Extender / AC750 – review

Nu este primul extender de la Tenda la review. Insa este primul Dual Band destinat si dispozitivelor care au necesitatea unor parametri de comunicatie calitativi. De ce ar fi necesar asa ceva pentru acasa? Pentru ca sunt volume de semnal lipsa in casa in special datorita obstacolelor ce nu pot fi penetrate de catre semnalul routerului cu care operatorul la care esti abonat a intrat la tine. In cazul meu este Telekom care mi-a adus fibra optica ce are niste caracteristici extrem de convenabile atunci cand la tine exista Smart TV, console de gaming, sau o retea inteligenta de tip IoT, cu o conexiune la internet mai rapida si mai stabila. Aceasta tehnologie a extenderelor asa cum stiti la un pret accesibil la Tenda, tine cont si de faptul ca odata cu cresterea distantei fata de router scade pe langa amplitudinea semnalului si rata de transfer de date. Extenderul imbunatateste prin functia de repetor amplitudinea care ar putea sa scada in camera alaturata routerului si o amplifica prin preluarea de energie din priza in care extenderul este alimentat. Tenda spune ca se acopera pana la 120 de metri patrati.

Repetorul WiFi A15 / Extender / AC750 cu banda dubla aduce doua moduri intr-unul pentru o varietate de scenarii. A15 poate functiona bine cu orice router WiFi si router pentru modem WiFi DSL disponibil pe piata.
Puteti comuta intre modul repetor si modul AP, dupa cum este necesar.
Modul repetor: A15 poate extinde acoperirea WiFi prin punerea semnalului WiFi al routerului din amonte si permite accesul la internet al dispozitivelor cu fir conectate la portul LAN cu rata de doar 100Mbps.
Mod AP: conectati un cablu Ethernet cu conectivitate la internet la portul LAN A15 pentru a-l transforma intr-un AP. Extenderul soseste intr-un pachet asteptat si are tot ce trebuie mai putin cablul de conectare la reteaua LAN.

Cateva caracteristici ale extenderului:

  • O acoperire Wi-Fi mai mare care acoperamai mult de 120 de metri patrati, extinzand acoperirea Wi-Fi AC 750Mbps
  • Banda duala: 2. 4 GHz: 300 Mbps, 5GHz: 433 Mbps.
  • Imbunatateste conectivitatea si reduce interferentele Wi-Fi. Rata rapida de date pentru 4K HD, jocuri online multiplayer masiv si descarcari de mare viteza
  • Comutarea a doua modele: comutati intre modul repetor si modul AP, dupa cum este necesar. Va ajuta sa extindeti acoperirea Wi-Fi si sa conectati la internet
  • Configurare usoara. Este nevoie doar de 3 pasi pentru conectarea repetitorului la Internet.
  • Gasiti cea mai buna locatie LED-ul semnal indica cea mai buna locatie de repetor. Albastru: buna, Putere semnal, Rosu: putere slaba a semnalului
  • Pachet si serviciu: A15 Repeater, Wi-Fi in banda dubla, Ghid rapid de instalare cel mai bun serviciu
  • Garantie de 3 ani si asistenta tehnica gratuita 24/7
  • Tehnologie de conectare: wireless

Cu 2 antene omni-directionale externe de inalta calitate de cate 2 dBi, A15 poate extinde retele WiFi de 2,4 GHz si 5 GHz simultan, sprijinind trecerea automata a terminalelor mobile intre benzile de 2,4 GHz si 5 GHz.
A15 ofera o banda de 2,4 GHz de 300 Mbps care maximizeaza conectivitatea dispozitivelor mobile si o banda de 5 GHz de 433 Mbps mult mai rapida care minimizeaza interferentele.

A15 accepta configurarea folosind dispozitive WiFi, cum ar fi telefonul mobil si tableta. Dureaza doar 3 pasi pentru a conecta repetorul la internet.

1. Conectati dispozitivul WiFi la SSID implicit A15;

2. Porniti un browser web, accesati re.tenda.cn;

3. Selectati reteaua WiFi pe care doriti sa o extindeti si introduceti parola WiFi.

De asemenea, aveti voie sa personalizati parola SSID si WiFi A15.

Intrati in portalul web si puteti de asemenea sa configurati si sa folositi A15 ca punct de acces pentru un router cu fir. Si pentru o securitate suplimentara, este posibil sa listati anumiti clienti, desi nu puteti configura o lista alba sau o planificare a accesului.

Mai jos puteti observa masuratorile efectuate cu Wifi Analyzer in cele doua benzi.

Extenderul Tenda A15 Dual Band asigura o banda comuna de 2,4 GHz (11n) destinata dispozitivelor de banda obisnuita care nu necesita o rata de date mai mare de 300 Mbps si o banda de exceptie de 5 GHz (11ac) care duce pana la 433 Mbps. Se poate observa in cele doua diagrame diferenta calitativa.

Hits: 25

%d blogeri au apreciat: