Reduceri în orice anotimp: Media Galaxy aduce Black Friday de Primăvară

Media Galaxy®, unul dintre cei mai importanți retaileri electro-IT din România, aduce clienților oferte speciale în cadrul campaniei Black Friday de Primăvară. Astfel, în perioada 12 – 17 mai, retailerul suprinde cu reduceri de până la 70% la toate categoriile de produse. Promoția se desfășoară atât în rețeaua de magazine Media Galaxy, cât și pe platforma www.mediagalaxy.ro.

MG

“Campania Black Friday de Primăvară reprezintă încă o oportunitate de a ne apropria de clienții noștri, punând la dispoziția lor cele mai avantajoase oferte imediat ce le avem disponibile, fără a aștepta o anumită perioadă a promoțiilor. Scopul nostru este să le permitem acestora să își achiziționeze produsele preferate oricând au nevoie, la prețuri foarte bune. Dorim să le asigurăm astfel accesul constant la cele mai moderne, performante și inovatoare produse, iar acest lucru reprezintă premisa de la care pornim și în această campanie, devenită deja tradițională, Black Friday de Primăvară.”, spune Carmen Capitănescu, Marketing Director Media Galaxy.

Pe perioada celor cinci zile, clienții se pot bucura de prețuri promoționale, online și offline, la mii de articole. Oferta include discounturi la toate categoriile de produse, precum:

  • LED ULTRA HD 4K SMART, diagonala 140 cm. la prețul de 2.999 lei
  • CAMERĂ FOTO LUMIX la prețul de 999 lei
  • ULTRABOOK KIRA10J la prețul de 2.999 lei
  • SISTEM ALL IN ONE la prețul de 2.499 lei
  • MAȘINĂ DE SPĂLAT clasa A++ la prețul de 849 lei (preț Buy Back)
  • COMBINĂ FRIGORIFICĂ, capacitate 315 litri la prețul de 2.499 lei
  • GRILL ELECTRIC la prețul de 119 lei
  • SCAUN PENTRU GAMING cu design ergonomic la prețul de 549 lei

Mai mult, în această perioadă, clienții beneficiază de servicii financiare complete: Creditare Instant direct în magazin, 24 de rate fără dobândă pentru produsele de tip smartphone-uri, tablete, laptopuri și desktopuri, și până la 24 de rate fără dobândă prin cardurile de cumpărături ale băncilor partenere.

În cadrul campaniei, Media Galaxy promite o experiență omnichannel prin posibilități multiple de achiziționare. Dezvoltarea omnichannel traduce nevoia de a fi oriunde și oricând se află consumatorul și este susținută prin rețeaua extinsă de magazine de dimensiuni mari și prin gama variantă disponibilă în magazinul online. Astfel, alături de Media Galaxy, clienții au șansa de a experimenta ultimele tehnologii apărute, dar și de a afla care sunt următorii pași spre evoluție pe care urmeaza sa ii faca tehnologia. Mai mult, serviciile de livrare în 24 de ore, garanția extinsă și posibilitatea de retur în 31 de zile completează experiența de cumpărare.

Oferta completă poate fi consultată pe www.mediagalaxy.ro.

Despre Media Galaxy

Media Galaxy este o reţea de 17 magazine de mare suprafaţă, care reflectă pasiunea pentru tehnologie şi pentru dispozitivele care fac accesibilă informaţia şi conexiunea cu ceilalti. Prin generozitatea spaţiului de expunere, peste 2.500 mp pe magazin, cât şi prin selecţia gamei de produse şi branduri, Media Galaxy reprezintă un standard în retailul electro-IT din România. Brandul oferă consumatorului libertatea de a alege dintr-o selecţie de peste 20.000 de produse disponibile într-un singur magazin. Media Galaxy face parte din grupul ALTEX România.

București, 11 mai 2016 – Media Galaxy®

Hits: 3

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: