Reduceri de până la 36% la televizoarele Philips de Black Friday

TP Vision, partener licențiat al Philips pentru producția de televizoare anunță prețuri promoționale cu ocazia acestei editii de Black Friday pentru modelele seriei 6500 lansate în primăvară. Modelele seriei 6500, UHD, compatibile HDR de la Philips vin cu reduceri substanțiale de până la 36% (până la 2.000 de lei), fiind deja prezente pe paginile web ale celor mai importante rețele de magazine de specialitate din România.

LS_6500 Hero Android_RGB

Philips a introdus noua funcție, HDR Upscaler pentru a permite utilizatorilor să se bucure de tot conținutul la un nivel de calitate și performanță HDR. Captivanta tehnologie Ambilight creată de Philips este si ea prezenta pe modelele seriei 6500 UHD. Cea mai recentă și îmbunătățită versiune a platformei Android  TV (a treia generație) vine cu un conținut nou pentru serviciile de gaming și streaming video, în timp ce performanța super rapidă este garantată de procesorul quad core. De asemenea, funcțiile seriei 6500 îmbunătățesc experiența captivantă oferită de multitudinea de aplicații Android TV, de la aplicațiile video playback, jocuri electronice (fără consolă), Google Cast sau a celor meteorologice direct în căminul oricărui utilizator.

“Seria 6500 Ambilight, 4K, Android TV din gama televizoarelor Philips UHD cu diagonale de peste 100 de cm se prezintă în fața cumpărătorilor anul acesta cu reduceri substanțiale de până la 36% din prețul listat. Această serie pe care am lansat-o în primăvară prezintă un conținut nou oferit de un produs cu specificații premium, ce până acum se puteau găsi numai la modelele noastre de top. Cumpărătorii au ocazia să achiziționeze televizoarele noastre la prețuri începând sub pragul de 2.500 de lei pentru a avea parte de o experiență de vizionare care a ajuns la un nou nivel captivant” a declarat Mădălin Ilie, Trade Marketing Manager TP Vision – România.

Această prezentare necesită JavaScript.

Modelele Philips din seria 6500 prezinta caracteristici premium – Sistemul de operare Android, processor puternic quad core, iluminarea unica Ambilight, ecran cu rezoluție Ultra HD 4K, design european de top, imagini HDR+ si modele cu diagonale de 108, 123 și 139 de cm;

Televizoarele Philips 6500 sunt produsele de top din seria 6000 și se bucură de o îmbunătățire semnificativă atât din punct de vedere al performanței, permițând un scor impresionant de 1800 PPI (Picture Performance Index) cât și al designului.

Puternicul motor Pixel Precise Ultra HD al modelelor TV 6500 produce imagini foarte clare, naturale și realiste din toate sursele. Tehnologia Micro Dimming Pro monitorizează 6400 de zone din imagine pentru a optimiza contrastul și a oferi nuanțe profunde de negru și de un alb cât mai viu. Panoul UHD nativ 100Hz și sistemul Perfect Natural Motion asigură că toate imaginile în mișcare vor fi afișate cu o claritate și finețe excelente făcând aceste televizoare compatibile HDR+, alegerea perfectă pentru fanii filmelor și competițiilor sportive.

Seria Philips 6500 poate deveni cu ușurință centrul de divertisment de acasă mulțumită celei mai noi variante de Android TV, ce beneficiază de puterea unui procesor quad core și a unei telecomande-tastatură pentru o mai ușoară introducere a textelor cât și navigare. Modelul 6561 include atât tehnologia UHD cât și sistemul unic Ambilight cu trei surse de iluminare, în timp ce modelul 6501, cu aceleași specificații, deține numai două surse de iluminare Ambilight.

Designul “Arc” uimitor, rama subțire și finisajul premium din metal ușor garantează că seria 6500 se va potrivi fără nici o problemă în orice spațiu contemporan, toate acestea la un raport calitate preț foarte bun ce oferă servicii premium întâlnite până acum doar la modelele de top.

București – 17 Noiembrie, 2016 – TP Vision

Hits: 2

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: