Recomandările F64 de cadouri de Crăciun pentru #SărbătografiiFrumoase

Cele mai frumoase momente din timpul sărbătorilor de iarnă sunt clipele petrecute cu cei dragi, călătoriile și dăruirea acelor cadouri pe care știi că oamenii și le doresc. Pentru toate acestea, F64 a pregătit o campanie specială, denumită „Sărbătografii Frumoase“, și a alcătuit o listă cu sfaturi și gadgeturi perfecte pentru toți iubitorii de fotografie.

F64_Sarbatografii frumoase1

Gadgeturi și cadouri pentru sărbători

Fie că sărbătorile sunt petrecute în vacanță, la schi sau acasă, împreună cu părinți și toți ceilalți dragi, lista pentru „Moș Crăciun“ ar trebui să cuprindă tot ce e nevoie pentru a surprinde cadre memorabile. Astfel, F64 recomandă de la filtre foto, care pun într-o lumină nouă orice peisaj, și lentile sau blițuri pentru telefon, inclusiv fisheye, până la imprimante foto care să îi ajute pe utilizatori să împărtășească în format fizic cadrele surprinse. Un cadou foarte bun poate fi însă și un voucher pentru cumpărături la F64.

De asemenea, pentru toți cei care sunt conectați cu mediul digital și doresc să-și actualizeze gadgeturile sau să profite de ocazia sărbătorilor pentru a oferi cadouri ingenioase celor dragi, F64 are la ofertă de Crăciun mii de produse. De la smartwatch-uri și brățări de fitness, pentru cei care preferă mobilitatea, până la cele mai noi modele de smartphone-uri, drone sau aparate foto DSLR și chiar accesorii utile precum boxe portabile, trepieduri, joystick-uri de gaming, precum și electronice: televizoare 4K și becurile cu LED, pe toate le puteți găsi la preț redus la F64 cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Serviciul de printing al F64 le poate veni în ajutor tuturor iubitorilor de fotografie printată, fără nevoia unei imprimante acasă. Colecția de cadre memorabile surprinse de sărbători poate fi cuprinsă într-o fotocarte sau într-un album clasic. De asemenea, sunt disponibile diverse hârtii fotografice și în dimensiuni diferite pentru printuri individuale. Ba chiar un tablou cu un peisaj spectaculos poate fi cel mai frumos cadou după sărbători. Nu în ultimul rând, pot fi realizați fotomagneți care să „împodobească“ frigiderul.

Pentru mai multe sfaturi despre ce să țină cont un fotograf pasionat de realizarea unor fotografii de iarnă reușite, F64 oferă gratuit un e-book: „Fotografii de iarnă reușite în 7 pași” care poate să fie descărcat de aici. De asemenea, următoarele teme din concursul „Misiune fotografică: 0015“ se adresează chiar iubitorilor de iarnă și momente speciale în familie. Oricine poate încărca pe pagina concursului o fotografie în care să arate cât de frumoase vede sărbătorile și poate câștiga unul dintre cele 15 premii săptămânale oferite de F64 în acest concurs. Sau la final, o dronă, un smartphone de ultimă generație sau un weekend la munte.

București, 21 decembrie 2016 – F64

Hits: 2

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: