realme GT 6 dispune de cel mai luminos ecran din lume și cel mai bun ecran de pe un telefon sub 1000 de euro

  • realme GT 6 folosește un ecran cu 6000nits luminozitate și stabilește un nou punct de referință
  • Echipat cu o tehnologie avansată 8T LTPO, realme GT 6 oferă imagini fluide și o durată de viață extinsă a bateriei
  • Flagship Eye Protection de pe noul realme GT 6 prioritizează confortul ochilor cu o protectie inovatoare bazată pe AI și a unui PWM dimming de 2160Hz
  • realme GT 6 a primit patru certificări de prestigiu, inclusiv prima certificare SGS Five-Star Esports Display din lume

realme, brandul de smartphone-uri cu cea mai rapidă creștere din lume, este încântat să anunțe viitoarea lansare a foarte așteptatului realme GT 6. Programat să debuteze la Milano, Italia, pe 20 iunie, acest Flagship Killer marchează revenirea seriei GT, stabilind un nou punct de referință pentru industrie cu cel mai luminos ecran de smartphone din lume.

realme GT 6 prezintă cele patru repere cheie ale unui ecran cu adevărat emblematic: luminozitate ridicată, tehnologie de ultimă oră, protecție a ochilor și experiență de top. realme GT 6 nu numai că îndeplinește aceste standarde, dar le și depășește.

Luminozitate emblematică: O nouă eră a tehnologiei de afișare cu un ecran ultra-luminos de 6000nits

Pregătit pentru debutul său la Milano în luna iunie a acestui an, realme GT 6 oferă un display cu o luminozitate de 6000nits Ultra Bright, o premieră în industrie. Această realizare revoluționară, posibilă datorită materialelor luminescente superioare, nu numai că oferă cel mai luminos ecran văzut vreodată pe un smartphone, dar și reduce semnificativ consumul de energie. realme GT 6 asigură o vizibilitate și o utilizabilitate excepționale chiar și în cele mai dure condiții de lumină, rămânând în același timp remarcabil de eficient.

Înțelegând rolul critic al calității ecranului în experiența utilizatorului, realme a proiectat GT 6 pentru a excela în mediile în care lumina intensă a soarelui este predominantă, în special în regiunile cu latitudine joasă. Capacitatea de a menține vizibilitatea în condiții extreme nu numai că sporește caracterul practic, dar asigură și o experiență vizuală superioară pentru toți utilizatorii.

Dincolo de luminozitatea impresionantă de 6000nits, realme GT 6 încorporează îmbunătățiri specifice jocurilor, precum tehnologiile HDR și Pro-XDR. Acestea oferă o gamă mai largă de culori și niveluri de luminozitate, rezultând astfel imagini mai captivante, în special pentru gameri. Pro-XDR, atunci când este activată, îmbunătățește în mod activ gama dinamică pentru negru mai profund și culori mai vibrante, oferind o experiență de vizionare cu adevărat captivantă.

Echipat cu senzori care efectuează o monitorizare constantă a luminii ambientale, realme GT 6 se adaptează perfect cu 10.240 de niveluri de luminozitate de mare precizie, asigurând setările optime de afișare în timp real în condiții de iluminare variate. Această luminozitate adaptivă, combinată cu gestionarea ultra-eficientă a energiei, face ca realme GT 6 să se distingă ca un adevărat pionier în tehnologia de afișare a smartphone-urilor.

Tehnologie de top: 8T LTPO pentru imagini mai fluide și o durată de viață extinsă a bateriei

Pornind de la ecranul său revoluționar 6000nits Ultra Bright, realme GT 6 îmbunătățește și mai mult experiența utilizatorului cu tehnologia sa avansată 8T LTPO. Prin adaptarea inteligentă a frecvenței de reîmprospătare a ecranului în funcție de conținut, LTPO reduce semnificativ consumul de energie cu până la 20%, oferind o economie de energie comparabilă cu o creștere a bateriei de 300mAh. Acest lucru extinde performanța generală a bateriei la un nivel comparabil cu o baterie de 5800mAh (5500mAh de bază + 300mAh de economisire a energiei), permițând utilizatorilor să se bucure de o utilizare extinsă a dispozitivului fără a sacrifica luminozitatea sau performanța.

Tehnologia 8T LTPO optimizează utilizarea energiei prin reducerea ratei de reîmprospătare pentru conținut static și creșterea acesteia pentru imagini mai fluide în scenele dinamice. Această ajustare le permite utilizatorilor să se bucure de o derulare fără întreruperi, de jocuri receptive și de o durată de viață extinsă a bateriei, asigurând un echilibru optim între performanța ridicată și eficiența energetică. realme GT 6 este o alegere de excepție pentru oricine caută performanțe vizuale de top și o durată de viață impresionantă a bateriei.

Protecție pentru ochi bazată pe tehnologia AI

Acordând prioritate confortului pentru ochi, realme GT 6 redefinește experiența de afișare a ecranului de pe smartphone. Tehnologia sa inovatoare de atenuare PWM de 2160Hz combate oboseala ochilor, o preocupare comună pentru mulți utilizatori de smartphone-uri, în special în medii cu iluminare slabă. Prin pulsarea rapidă a luminii de fundal la o frecvență de 4,5 ori mai rapidă decât cea a majorității smartphone-urilor, realme GT 6 elimină pâlpâirea, oferind o imagine mai lină, mai consistentă și mai ușor de privit. Această atenuare de înaltă frecvență se adaptează în mod inteligent la mediul în care se află utilizatorul, trecând automat la atenuarea DC în condiții de luminozitate mai mare, pentru o claritate vizuală optimă.

Pentru a reduce la minimum oboseala ochilor, realme GT 6 dispune de un sistem de protecție a ochilor cu inteligență artificială care adaptează în mod inteligent setările ecranului în funcție de tiparele de utilizare și de lumina ambientală. Acest lucru include ajustări subtile ale luminozității și temperaturii culorilor, în special în condiții de lumină slabă. Pentru utilizarea pe timp de noapte, un mod special Sleep modifică automat ecranul la culori mai calde, aliniindu-se la ritmurile naturale de somn ale corpului pentru o experiență de vizionare mai confortabilă și un somn mai bun.

Experiență emblematică: Excelență certificată în ceea ce privește performanța ecranului

realme GT 6 oferă o experiență vizuală excepțională care acordă prioritate confortului ochilor, evidențiată de cele patru certificări prestigioase validate de autorități de top din industrie. Dispozitivul a primit patru certificări de prestigiu: prima certificare SGS Five-star Esports Display din lume, care garantează imagini fluide și receptivitate pentru gameri; prima certificare SGS Five-star Sunlight-Readable Display din lume, care confirmă o lizibilitate excepțională în orice condiții de iluminare; prima certificare SGS AI Eye-Protection Display din lume, care dovedește caracteristicile sale inteligente pentru reducerea oboselii ochilor; și certificarea TÜV Rheinland Flicker Free Display, care asigură o experiență de vizualizare confortabilă chiar și în condiții de iluminare slabă.

Aceste certificări, combinate cu tehnologiile inovatoare de afișare ale telefonului, stabilesc realme GT 6 ca lider în industria smartphone-urilor, stabilind noi repere în ceea ce privește calitatea vizuală, performanța și confortul utilizatorului

Disponibil în curând pentru a redefini așteptările

Flagship-ul Killer realme GT 6, care va fi lansat la Milano, Italia, pe 20 iunie.

Views: 5

Lasă un răspuns