Rămâi conectat cu cei dragi de sărbători, chiar și de la distanță, cu TP-Link

Perioada sărbătorilor a fost întotdeauna un prilej de fericire și apropiere de cei dragi, de prieteni și de familie. Cu atât mai mult în perioadele grele, este important să fim aproape de oamenii importanți din viața noastră și, mai mult, să ne arătăm aprecierea față de ei cu orice ocazie. Și ce prilej poate fi mai potrivit decât apropierea Crăciunului?

Fie că sunt în același oraș sau poate chiar pe alt continent, cei dragi vor fi întotdeauna fericiți să ne simtă aproape. Acum, mai mult ca niciodată, este important să rămânem cât mai conectați, pentru a ne putea bucura împreună de momente speciale, de cadouri și de tradițiile noastre favorite, chiar și de la distanță.

Conexiune de top în orice colț al casei, de sărbători

Tehnologia ne oferă instrumentele necesare și ne ajută prin modalități din ce în ce mai interesante să rămânem aproape de cei dragi. Vitezele tot mai ridicate, performanțele tot mai mari, zecile de funcționalități speciale și multitudinea de produse de ultimă generație oferite de TP-Link pot reprezenta soluția ideală pentru sărbători de iarnă așa cum nu am mai trăit niciodată.

Un exemplu perfect este sistemul mesh Deco X60, perfect pentru locuințe mari, care oferă acoperire pentru întreaga locuință pe o suprafață de până la 650 metri pătrați, posibilitatea de a conecta mai multe dispozitive și o configurare simplă și rapidă. De asemenea, Deco X20 este un alt sistem mesh TP-Link ce oferă conexiuni gigabit, latență redusă, stabilitate și securitate pentru toate dispozitivele conectate. Mai mult, tehnologia OFDMA și MU-MIMO oferă capacitate cvadruplă pentru a permite transmiterea simultană a semnalului către mai multe dispozitive, asigurând o navigare fluidă și fără întreruperi.

Această prezentare necesită JavaScript.

Iar dacă sunteți în căutarea unui router potrivit, Archer AX20 de la TP-Link este compatibil, de asemenea, cu noul standard Wi-Fi 6, oferind viteze next-gen de 1.8 Gbps și posibilitatea de a conecta zeci de dispozitive simultan. Mai mult, este ușor de configurat și vine cu control parental pentru filtrarea URL-urilor și setarea unor restricții temporale în ceea ce privește petrecerea timpului online.

Iar pentru că sărbătorile de iarnă sunt un prilej de relaxare, de alocare a timpului liber unor pasiuni sau hobby-uri de care să ne bucurăm mai des, modelul Archer AX11000 este perfect pentru pasionații de gaming. Acesta dispune de funcții speciale dedicate gamerilor și streamerilor, precum Game Accelerator, Game Protocol, Game Statistics, menite să optimizeze fluxurile jocurilor, să ofere o experiență unică, asigurând și conexiuni rapide, gigabit.

Crăciunul vine cu daruri pentru toți membrii familiei, de la TP-Link

Să găsești cadoul perfect de Crăciun nu este întotdeauna ușor, dar TP-Link are câte o soluție pentru toată lumea. Sistemul mesh Deco M4, spre exemplu, este cadoul perfect pentru familii, pentru că oferă acoperire Wi-Fi fără întreruperi, control parental pentru cei mici, poate susține conexiuni cu peste 100 de dispozitive și mai mult, dacă suprafața de acoperire de 260 de metri pătrați nu este suficientă, puteți adăuga oricând mai multe unități Deco.

Mai departe de atât, gama Tapo de la TP-Link este perfectă pentru iubitorii de gadget-uri și dispozitive smart. Priza Wi-Fi Mini Smart, Tapo P100 oferă posibilitatea de a seta un program pentru gestionarea automată a dispozitivelor și se poate controla de la distanță cu ajutorul aplicației Tapo.

De asemenea, becul inteligent Tapo L530E poate fi controlat tot prin intermediul aplicației și dispune de funcționalități precum activarea automată a luminii în funcție de fusul orar, reglarea intensității prin comandă vocală și este multicolor, astfel încât puteți crea atmosfera perfectă indiferent de moment.

Nu în ultimul rând, camera smart Wi-Fi Tapo C200 este un cadou practic si util pentru toți cei care își doresc un plus de siguranță – cu înregistrare video HD la 1080p, funcție Night Vision, detectarea mișcărilor și alarmă sonoră și luminoasă puteți fi sigur că sunteți întotdeauna în siguranță.

Produsele TP-Link sunt disponibile pentru achiziție în magazinele online ale retailerilor parteneri.

Hits: 17

%d blogeri au apreciat: