Qualcomm și HMD Global semnează un Acord de Licenţiere Globală 5G Multimode

Acest parteneriat va accelera planul HMD Global  de comercializare 4G și 5G pentru terminalele Nokia

Qualcomm Incorporated (NASDAQ: QCOM) și HMD Global Oy anunță astăzi că HMD Global a semnat un acord de licenţiere la nivel global cu Qualcomm, pentru terminalele Nokia single-mode și multimode, produse și comercializate de HMD Global. Conform parteneriatului, Qualcomm conferă HMD Global licențe cu drept de redevență, pentru a dezvolta, produce și comercializa terminale 3G, 4G și 5G, single-mode și multimode.

„Promisiunea unor telefoane care se îmbunătățesc în timp ne motivează constant. În acest context, lucrăm îndeaproape cu cei mai buni parteneri la nivel global. Colaborarea noastră cu Qualcomm ne permite să aducem inovații de top pe piață și să respectăm astfel promisiunea făcută utilizatorilor noștri,” a declarat Florian Seiche, CEO HMD Global.

„Qualcomm salută parteneriatul de licențiere 3G, 4G, 5G multimode cu HMD Global, bazat pe colaborarea  puternică în materie de tehnologie. Qualcomm conduce tranziția către 5G și ne bucurăm că putem să oferim unor companii de top precum HMD Global acces la tehnologiile noastre inovatoare 3G/4G/5G și astfel să sprijinim HMD Global să livreze terminale inovatoare în întreaga lume,” a declarat Alex Rogers, VP executiv și președinte Qualcomm Technology Licensing.

HMD Global – 13.05.2019

Hits: 34

%d blogeri au apreciat: