QNAP oferă o aplicație pentru rularea conținutului media de pe NAS prin Apple TV

QNAP a lansat aplicația Qmedia pentru tvOS, permițând utilizatorilor de servere QNAP NAS (Network Attached Storage) să se bucure de filmele, fotografiile și muzica stocată pe unitatea lor prin intermediul Apple TV.

QNAP NAS este mai mult decât un centru fiabil și sigur pentru stocare datelor. Cu o mulțime de aplicații multimedia și de divertisment, QNAP NAS poate fi utilizat ca un nucleu al casei digitale, partajând conținutul către o gamă largă de dispozitive și servicii. Cu aplicația Qmedia, utilizatorii se pot bucura de conținutul multimedia cu ajutorul Apple TV, fără a fi necesar să se autentifice pe NAS.

pressrel_5bdx8sfw9xxrjn356z62e5w9

QNAP urmărește să creeze servicii personalizate pentru utilizatorii care accesează biblioteca multimedia folosind diverse platforme și servicii. Qmedia este conceput pentru dispozitivele cu tvOS și oferă clienților noștri flexibilitatea de a se bucura de conținutul multimedia stocat pe NAS, utilizând Apple TV. ”a declarat Marcus Yang, manager de produs în cadrul QNAP.

Qmedia suportă tvOS și Apple TV 4. Pentru a se bucura de toate funcțiile aplicației Qmedia, utilizatorii de QNAP NAS trebuie să instaleze firmware-ul QTS 4.1.0 (sau o versiune mai nouă) pe unitățile lor și să instaleze aplicația Video/Photo/Music Station din QTS App Center.

QNAP suportă, de asemenea, aplicația Qmedia de la Roku (disponibilă în Roku Channel Store).

Disponibilitate și compatibilitate
Aplicația Qmedia este disponibilă în Apple TV App Store.
Cerințe hardware pentru Apple TV: Apple TV 4 cu tvOS 9.0 (sau o versiune mai nouă)
Cerințe hardware QNAP NAS: firmware QTS 4.1.0 (sau o versiune mai nouă)

Despre QNAP Systems:
QNAP Systems, Inc. este o companie privată fondată în anul 2004, ce oferă mediului de afaceri și consumatorilor unități de stocare NAS, unități profesionale NVR pentru supraveghere video și playere video de rețea. QNAP valorifică nu numai designul hardware ci și competența sa în dezvoltarea software-ului pentru a aduce pe piață produse cu cea mai ridicată performanță disponibilă alături de fiabilitate, scalabilitate și ușurință în instalare și utilizare. QNAP este o companie multinațională cu sediul în Taipei (Taiwan) și birouri în China și Statele Unite ale Americii.

QNAP – București, 19 iulie 2016

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: