QNAP lansează QXG-10G2TB, o placă de rețea eficientă energetic cu 2 porturi 10GbE BASE-T cu 5 viteze pentru NAS și PC

QNAP Systems a lansat placa de rețea QXG-10G2TB 10GbE echipată cu două porturi, ce suportă până la cinci viteze de transfer (10GbE/ 5GbE/ 2.5GbE/ 1GbE/ 100MbE), și PCIe Gen 3.0 x 4 (compatibil cu PCIe Gen 2). De asemenea, QXG-10G2TB este eficientă din punct de vedere energetic, fiind o soluție entry-level 10GbE de înaltă performanță, compatibilă cu PC-urile Windows / Ubuntu.

“Potrivită pentru utilizatorii casnici și firmele mici, placa de rețea QXG-10G2TB reprezintă o modalitate simplă pentru utilizatorii de NAS-uri QNAP sau de PC-uri și stații de lucru să implementeze o rețea 10GbE de mare viteză, bucurându-se de avantaje în numeroase scenarii de utilizare, cum ar fi jocuri, multimedia, virtualizare, transfer de fișiere mari și backup”, a declarat Andrei Stîncășeanu, Territory Sales Representative QNAP Systems pentru Romania/SEE.

Dispunând de un controler Marvell® AQtion 10

Această prezentare necesită JavaScript.

GbE Multi-Gigabit AQC113C, QXG-10G2TB este foarte eficientă din punct de vedere energetic, având jumătate din consumul de energie al modelelor anterioare.

Fiind o soluție bazată pe PCIe, QXG-10G2TB se poate utiliza atât într-un NAS QNAP cu PCIe cu QTS 4.5.2/ QuTS hero h4.5.2 (sau versiune ulterioară), cât și în PC-uri și stații de lucru care utilizează Windows 10 (necesită driver) și Ubuntu 18.04 sau mai nou (necesită driver) .

Modelul QXG-10G2TB este disponibil în magazinul de accesorii QNAP sau prin intermediul distribuitorilor autorizați. Pentru mai multe informații și pentru a vizualiza întreaga gamă QNAP NAS, vă rugăm să vizitați www.qnap.com.

Hits: 9

%d blogeri au apreciat: