QisDESIGN lansează lămpile de perete Hatha

QisDesign, un brand premium de obiecte de iluminat, pezentate sub sloganul „Imaginează-ți o altă posibilitate”, lansează noile modele de lămpi de perete Hatha.

Așa cum indică și numele gamei, seria de lămpi cu LED-uri s-a inspirat din Hatha Yoga, o practică străveche de exerciții fizice și psihice care ajută la armonizarea trupului și a sufletului prin crearea unui echilibru între putere și flexibilitate.QisDesign_Hatha

Mai multe detalii despre cum puteți poziționa lampa, găsiți aici:

https://www.youtube.com/watch?v=3HRNvsO0hu4

Corpul lămpii este creat dintr-un cauciuc special, care asigură flexibilitate în orice unghi, iar baza este formată dintr-un aliaj de zinc care aduce echilibru designului. Mai mult, designul sofisticat al obiectului se încadrează perfect în orice decor modern, de la case, la birouri, dar și în spațiile pentru relaxare sau așteptare caracteristice instutițiilor publice.

Lampa de perete Hatha pot fi utilizată pentru a completa o multitudine de designuri interioare, având funcționalități diverse: nu contează dacă este folosită pe post de veioză pentru noptieră sau pur și simplu ca o lampă de perete care furnizează încăperii o sursă de lumină caldă.

Lampi Hatha

Așadar, lămpile de perete Hatha sunt un update ingenios pentru gama de produse de produse Hatha destinate meselor sau birourilor. De asemenea, lampa cu LED este eficientă și în ceea ce privește consumul de energie. Echipată cu LED-uri de mare putere (2200 lux), lampa distribuie o lumină de intensitate similară la o distanță de 30 de centimetri, având un consum de doar 6 WATI.

Lămpile de perete Hatha au fost lansate și la renumita expoziție Maison& Object de la Paris, desfășurată în perioada 4 – 8 septembrie. Expoziția este cunoscută drept un eveniment global la care participă specialiști în domeniu din toate colțurile lumii.

Echipamentele de perete Hatha sunt disponibile în magazinele de specialitate prin intermediul partenerilor BenQ.

Pentru mai multe informații, puteți accesa site-ul www.qisdesign.com.

București, România, 17 septembrie 2015 –

Visits: 0

Lasă un răspuns