PS4 Pro oferă cea mai bună experiență de gaming pe consolă

  • Utilizatorii pot experimenta jocurile pentru PlayStation®4 la calitate 4K, datorită puterii grafice îmbunătățite a PS4®Pro
  • Gama de televizoare Sony 4K HDR oferă o serie de caracteristici integrate pentru grafica de gaming

Sony anunță disponibilitatea consolei PlayStation 4 Pro, iar utilizatorii vor putea obține cea mai bună experiență de gaming la calitate 4K, cu televizoarele Sony din gama 4K HDR.

724909-1_SNY_ZD9_65_Playstation_TV_Horizon Zero  Dawn_ScreenFill

PS4 Pro oferă o putere grafică și de procesare sporită, redând detalii mai bune și oferind o precizie vizuală fără precedent. Utilizatorii care dețin un te levizor Sony 4K HDR se vor putea bucura de toate titlurile pentru PS4 la o calitate superioară, la rezoluție 4K, dar și de îmbunătățiri la nivelul framerate-ului.

Tehnologia X-tended Dynamic Range este, de asemenea, disponibilă pentru mai multe modele de televizoare Sony 4K HDR, contrastul dintre albul luminos și negrul intens fiind astfel mult îmbunătățit. Algoritmul de iluminare din spate cu reglare locală a intensității luminoase oferă un nivel de luminozitate de trei ori mai puternic față de un televizor LED obișnuit. Indiferent dacă jucați jocurile sport preferate sau ”călătoriți” într-o lume post-apocaliptică, jocurile vor fi mai precise, mai clare și mai realiste ca niciodată.

724909-7_SNY_ZD9_100_Playstation_TV_Horizon Zero  Dawn_ScreenFill

Afișajul 4K HDR de la Sony, cu un nivel ridicat de luminozitate și contrast dispun de tehnologia TRILUMINOS, care ajută la crearea unor saturații de culori și subtilități cromatice care aduc jocurile la viață. Cu o paletă mai largă de culori, umbre și nuanțe naturale, jocurile vor fi redate așa cum au fost gândite de creatorii lor.

Motoi Kawamura, șeful diviziei TV Marketing și Product Planning, Sony Europe, a declarat: „Întotdeauna căutăm soluții pentru a le oferi clienților noștri cele mai bune experiențe. Am fost deja martorii diferenței vizibile pe care tehnologia 4K o aduce calității transmisiunilor evenimentelor sportive, filmelor și altor modalități de divertisment. Tehnologia 4K HDR pe care o oferă gama noastră de televizoare va reda jocurile mai realist, mai captivant și mai frumos ca niciodată.”

Indiferent de buget, gama de televizoare Sony 4K HDR cu modelele ZD9, XD94/93, XD85, SD85, XD83, XD80, SD80 and XD75/70este partenerul recomandat pentru noua consolă PS4 Pro. Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați http://www.sony.ro .

10 noiembrie 2016 – Sony

Hits: 2

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: