Promoția Days of Play aduce reduceri spectaculoase la cele mai cunoscute jocuri PlayStation

Promoțiile Days of Play încep astăzi pe PlayStation Store și în magazinele retailerilor parteneri. În perioada 26 mai – 9 iunie, gamerii se pot bucura de reduceri spectaculoase la o gamă variată de titluri PS4 și PS5.

Bucură-te de seria emblematică The Last of Us, intră pe circuitul de curse în Gran Turismo Sport sau pornește într-o aventură legendară alături de Kratos, în celebrul titlu God Of War. Aceste jocuri, dar și multe altele, sunt disponibile la prețuri speciale pentru posesorii de PlayStation 4 care vor să-și completeze colecția și să trăiască experiențe originale.

Promoțiile Days of Play aduc prețuri speciale și pentru cele mai noi jocuri PlayStation 5. Salvează orașul New York în Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, împrietenește-te cu simpaticul Sackboy și porniți împreună într-o călătorie complet localizată în limba română sau intră în lumea misterioasă a samurailor, în Nioh Collection.

Pentru lista completă a jocurilor incluse în promoția de Days of Play poți accesa PlayStation Store, dar și paginile dedicate din magazinele online ale Altex, Media Galaxy, eMAG, Flanco și Sony Center.

Despre Sony Interactive Entertainment

Sony Interactive Entertainment (SIE) este lider global pe piața divertismentului interactiv și digital, prin intermediul brandului PlayStation și produselor și serviciilor oferite sub acesta. PlayStation a reprezentat inovația pe piața de entertainment încă de la lansarea versiunii originale PlayStation în Japonia, în anul 1994. Gama de produse și servicii PlayStation include PlayStation 4, PlayStation VR, PlayStation Vita, PlayStation 3, PlayStation Store, PlayStation Plus, PlayStation Video, PlayStation Music, PlayStation Now, PlayStation Vue, dar și titlurile PlayStation dezvoltate de Studiourile SIE Worldwide. Cu sediul în San Mateo, California, SIE este o subsidiară deținută integral de către Sony Corporation, cu funcții globale și sedii regionale în California, Londra și Tokyo.

„PlayStation” este marcă înregistrată a Sony Interactive Entertainment Inc. “PS4” este marcă înregistrată a aceleiași companii. Blu-ray Disc este marcă înregistrată Blu-ray Disc Association. Toate celelalte mărci aparțin proprietarilor lor.

Hits: 6

%d blogeri au apreciat: