Proiectul Dell Technologies APEX accelerează strategia as-a-Service

                                               

 • Proiectul APEX simplifică modul în care clienții Dell Technologies pot consuma IT as-a-Service
 • Dell Technologies Cloud Console oferă clienților o interfață unică pentru a gestiona fiecare aspect al călătoriei lor în cloud și as-a-Service printr-o experiență simplă, cu autoservire
 • Dell Technologies Storage as-a-Service va furniza stocare elastică, implementată și gestionată local de Dell Technologies
 • Avansurile Platformei Cloud Dell Technologies fac resursele de calcul din cloud accesibile cu oferte bazate pe instanțe, coborând bariera de intrare și extinzând disponibilitatea abonamentelor

Dell Technologies liderul infrastructurii IT cloud1, își extinde capacitățile as-a-Service cu Project APEX pentru a simplifica drastic modul în care clienții și partenerii accesează tehnologia Dell la cerere — în cadrul sistemelor de stocare, servere, rețele, infrastructură hiperconvergentă, PC-uri și soluțiilor mai largi.

Sursa foto: https://www.delltechnologies.com/en-us/blog/as-a-service-as-it-should-be-introducing-project-apex/

În cadrul Project APEX, compania reunește strategiile sale as-a-Service și de cloud, ofertele de tehnologie și de punere pe piață, ca un efort unificat. Companiile vor avea o experiență consecventă as-a-Service, indiferent unde rulează sarcini de lucru, inclusiv local, în locații edge și cloud-uri publice.

“Cu Project APEX, oferim clienților noștri posibilitatea de a alege, simplitate și o experiență consistentă pe PC-uri și în infrastructura IT de la un partener de încredere – de neegalat în industrie”, a declarat Jeff Clarke, Chief Operating Officer și Vicepreședinte, Dell Technologies. „Project APEX se bazează pe lunga noastră istorie de a oferi tehnologie la cerere. Acesta oferă clienților libertatea de a scala resursele în moduri care funcționează cel mai bine pentru ei, astfel încât să poată reacționa rapid la schimbări și să se concentreze mai puțin pe IT și mai mult pe nevoile lor de afaceri .” 

“Până la sfârșitul anului 2021, agilitatea și adaptabilitatea care vin odată cu consumul as-a-service vor conduce la o creștere de 3X a cererii de infrastructură locală livrată prin soluții flexibile de consum/as-a-service.” Rick Villars, Vicepreședintele Grupului, Worldwide Research la IDC.

Progresele Dell Technologies as-a-Service și cloud

Oferind fundația pentru Project APEX, noua Consolă Cloud Dell Technologies va servi drept platformă online pentru a oferi clienților o experiență unificată și transparentă pentru a-și gestiona călătoria în cloud și as-a-Service. Cu câteva clicuri, clienții pot naviga o piață de servicii și soluții cloud și pot comanda o soluție bazată pe cloud sau as-a-Service pentru a răspunde rapid nevoilor lor. De asemenea, clienții pot implementa sarcini de lucru, își pot gestiona resursele multi-cloud, își pot monitoriza costurile în timp real și pot adăuga capacități.

Dell Technologies introduce, de asemenea, Storage as-a-Service (STaaS), disponibil în prima jumătate a anului 2021, și complet integrat în Consola Cloud Dell Technologies. STaaS oferă servicii scalabile și elastice, cu o infrastructură subiacentă care poate fi implementată, deținută și gestionată local de Dell Technologi

Dell continuă să-și extindă ofertele Dell Technologies Cloud și as a-Service cu avansuri suplimentare:

 • Oferte bazate pe instanțe ale Platformei Cloud Dell Technologies Clienții pot începe cu cloud-ul hibrid de la suma de 47$ pe lună2, cu prețuri de abonament, facilitând cumpărarea și scalarea resurselor cloud cu configurații predefinite prin intermediul noii Console Cloud Dell Technologies.
 • Extinderi geografice – Dell Technologies extinde disponibilitatea abonamentului la Platforma Cloud Dell Technologies în Marea Britanie, Franța și Germania, o extindere globală urmând în curând.
 • Dell Technologies Cloud PowerProtect for Multi-cloud— Acest serviciu complet gestionat permite clienților să-și protejeze eficient datele și aplicațiile în cloud-urile publice, într-o singură destinație, printr-o conexiune cu latență redusă la cloud-urile hiperscalate majore. Clienții economisesc bugetul prin taxe de ieșire zero pentru Microsoft Azure și deduplicarea extrem de eficientă a aparatelor PowerProtect. Utilizatorii pot utiliza acest serviciu ca o țintă de replicare pentru aparatele PowerProtect locale pentru arhivare, retenție pe termen lung și recuperare în caz de dezastru. ​
 • Prețuri pre-aprobate Flex On Demand — Aceste pachete de infrastructură preconfigurate, inclusiv hardware, software de sistem, servicii esențiale de implementare și asistență, simplifică selectarea și implementarea de către clienți a soluțiilor Dell Technologies cu o experiență de plată pe utilizare. Partenerii canalelor la nivel global pot beneficia de o reducere de până la 20% pentru soluțiile Flex On Demand.

Clienții noștri se așteaptă ca aplicațiile și serviciile lor de internet să fie întotdeauna disponibile, iar acest lucru necesită o infrastructură de stocare extrem de fiabilă”, a declarat Sandra Rodel, Head of SAN Storage, Swisscomm AG. „Soluțiile as-a-Service Dell Technologies oferă acces la capacitatea de care avem nevoie când avem nevoie, eliminând blocajele și asigurând satisfacția clienților. Dell Technologies retrage, de asemenea, infrastructura într-un mod durabil din punct de vedere ecologic, economisind timp și bani.”

Axare continuă pe sustenabilitate

Ofertele Dell Technologies Project APEX sunt susținute de un plan eficient de casare a infrastructurii într-un mod sigur și ecologic. Dell gestionează returnarea și recondiționarea echipamentelor IT utilizate, contribuind în același timp la susținerea obiectivelor proprii de sustenabilitate ale clienților. Compania face progrese suplimentare în atingerea obiectivelor sale Progress Made Real prin:

 • Revânzarea a 100% din bunurile închiriate returnate.
 • Retehnologizarea și revânzarea a 89% din bunurile funcționale în America de Nord și regiunile EMEA.
 • Revânzarea a 10% din bunurile nefuncționale către Partenerii de Eliminare Ecologică care repară, reutilizează, revând și reciclează fiecare bun. Anul trecut, prin acest program au fost reciclate 240.257 de kilograme de metal, sticlă și materiale plastice.
 • Ajutăm clienții să își revândă sau să recicleze hardware-ul suplimentar și să pregătească pentru returnare echipamentele închiriate într-un mod sigur și ecologic prin intermediul Dell Asset Revale & Recycling Services.

Hits: 88

%d blogeri au apreciat: