Proiector BenQ TH585 2020 Home Entertainment – review

Proiectoarele Home Entertainment revin in forta pe timpul crizei COVID. BenQ TH585 este unul dintre cele mai accesibile proiectoare 1080p din gama BenQ, inclusiv 4K si proiectoare de locatii mari. BenQ TH585, care este unul dintre cele sase din gama sa de proiectoare Home Entertainment 2020 care impresioneaza numai prin simplitatea utilizarii cat mai ales daca aveti spatiu, va poate transforma casa intr-o arena sportiva, un studio Pilates, o sala de sport sau chiar o zona de studiu online pentru lectiile de acasa.

Cu toate acestea nu exista nimic asemanator unui film de succes proiectat pe o dimensiune de 100-200 ”. De exemplu, formatul 16:9 se poate extinde cu usurinta pana la 200 ” (5 metri diagonala) daca aveti o distanta de proiectie clara de 6 metri. La extrem, puteti obtine 300 ”(7,6 m) daca aveti o distanta de proiectie de 10 m. In urma testelor punctul optim pentru luminozitate si rezolutie este undeva intre 100-150 ”.

Pur si simplu, proiecteaza o imagine de pe un computer, Blu-ray, DVD, set-top-box, smartphone, atat timp cat acestea au un port HDMI, HDMI / MHL, VGA sau o unitate USB. BenQ TH585 are 1920 x 1080, SDR (interval dinamic standard). Ecranele plate sunt complet depasite de imagini gigantice proiectate in Full HD 1080p. Proiectorul de home theater TH585 ofera divertisment si emotii la jocuri cu o calitate incredibila a imaginii. Grafica in modul de joc si 3500 lumeni de luminozitate ofera actiune intensa, chiar si in lumina zilei.

Pachetul de vanzare soseste dotat astfel incat sa il poti integra cu usurinta in sistemul in care doresti sa integrezi videoproiectorul: telecomanda cu baterie – X1 RCV013 (5J.JGY06.001), cablu de alimentare – X1, ghid de initiere rapida, card de garantie, baterie X2 (AAA).

TV, filme si evenimente sportive sau jocuri de. Cu o luminozitate ridicata de 3500 ANSI-Lumeni, calitate FullHD 1080p a imaginii, o precizie de culoare 95% Rec. 709 si un difuzor incorporat de 10W, TH585 este alegerea perfecta pentru o intalnire reusita. Modul incorporat “LampSave” prelungeste durata de viata a lampii cu pana la 15.000 ore. Becul 5J.JHH05.001 poate fi inlocuit de utilizator. Puteti cumpara o lampa de la BenQ.  Durata de viata a lampii (exprimata ca 50% din luminozitatea initiala) si utilizarea (bazata pe 4 ore pe zi) este in functie de mod:

  • Normal 4.000 de ore (2,7 ani)
  • Eco 10.000 de ore (6,8 ani)
  • SmartEco 8.000 ore (5,5 ani)

Lampa economiseste 15.000 de ore ( aproximativ 10,2 ani), in timp ce este racit cu ventilatorul, zgomotul ambiental nu a trecut niciodata peste 32 dB.

Porturile pe care le gasim pe panoul din spate:

  • VGA D-sub In
  • Iesire VGA D-sub (atasati un monitor)
  • HDMI IN
  • HDMI / MHL IN (atasati un smartphone cu iesire video)
  • Intrare audio de 3,5 mm
  • Iesire audio de 3,5 mm
  • Administrare la distanta RS232 DB-9

Șasiul sau compact este usor de amplasat in orice camera sau suport de tavan, daca doriti. Proiectia are un decalaj minor, astfel incat imaginea este proiectata usor in sus, dar cu schimbarea digitala a obiectivului, cea mai mare parte a acestuia poate fi corectata cu ajutorul telecomenzii. Obtineti tasta verticala, dar nu orizontala, pe langa inelele obisnuite de zoom si focalizare din jurul obiectivului. Exista si un difuzor incorporat de 10 W pentru a fi utilizat in timpul prezentarilor sau sesiunilor rapide de jocuri atunci cand nu doriti sa porniti sistemul AV. TH585 accepta, de asemenea, redarea 3D daca sunteti inca hotarat sa cumparati ochelari 3D care nu sunt inclusi in pachet. Intrucat este menit sa fie folosit si pentru jocuri, intarzierea redusa de intrare de 16 ms este o problema importanta si face o imbunatatire vizibila a cadrelor si a gamingului.

Setarea TH585 este rapida si usoara atata timp cat proiectorul este mentinut mai mult sau mai putin in pozitia centrala si putin mai jos decat pozitia de asezare. La fel ca majoritatea BenQ-urilor, sistemul de meniuri este extrem de simplu si logic, ceea ce il face o experienta fara probleme pentru a obtine o imagine calibrata. Exista si o setare BenQ Gamma, daca doriti sa eliminati presupunerile din nivelurile de negru si functioneaza bine, stabilind o valoare undeva intre 2.0 si 2.2. Exista un indiciu de acoperire verde care poate fi corectat prin reducerea castigului, dar, in general, acoperirea spatiului de culoare REC 709 de 95% face bine pentru a crea o imagine buna pe ecran. Focalizarea este mentinuta chiar si la marginea imaginii, iar texturile si tonurile pielii sunt naturale. Exista si un difuzor de 10 W la bord, doar in cazul in care doriti o sesiune rapida de jocuri, fara a fi nevoie sa porniti intregul sistem home-theater.

Din punct de vedere al conectivitatii, cu cateva intrari HDMI, VGA si RS232, impreuna cu intrarea / iesirea audio analogica si un port USB pentru conectarea unui dongle Qcast fara fir. Dimensiunea ecranului de 150 inch este un motiv demn pentru a lua in considerare TH585 la un televizor cu ecran mare la un pret similar. Vizibilitatea sa in camere bine iluminate este excelenta, iar cresterea detaliilor la dimensiunea imaginii in timpul unui eveniment sportiv, jocuri sau vizionarea de filme este suficient de rentabil a investiției pentru cel putin 4000 de ore, care este durata de viata declarata.

Telecomanda este de baza si ofera acces rapid la lucruri cum ar fi keystone si moduri imagine / sunet, dar nu este retroiluminat precum unele dintre celelalte modele mai scumpe ale BenQ, dar este, de asemenea, o omisiune pe care o puteti trai luand in considerare pretul.

TH585 concureaza cu televizoarele de nivel mediu de 65 inch si pentru aceiasi bani, va poate oferi o imagine de doua ori mai mare, o experienta mai captivanta daca este configurat corect si avantajele de jocuri cu un lag de intrare minim, astfel incat sa nu pierdeti nicio actiune. BenQ a fost intotdeauna excelent cu reproducerea culorilor iar TH585 face o treaba buna, avand in vedere segmentul si pretul sau. Cu pachetul FireStick HD  devine rapid o unitate all-in-one daca dorti sa luati in considerare utilizarea difuzorului incorporat pentru vizionare.

Hits: 11

%d blogeri au apreciat: