Produsele F64, listate de astăzi şi în eMAG Marketplace

F64, cel mai mare magazin foto-video din România și Europa de Est, anunță listarea produselor sale şi pe platforma eMAG Marketplace. Parteneriatul semnat cu eMAG face parte din decizia companiei de a se extinde şi mai mult în comerţul online şi de a populariza în România pasiunea pentru fotografie.

“După ce ne-am consacrat în retailul tradiţional oferind servicii premium şi o gamă completă de produse foto-video comunităţii de fotografi pasionați şi profesionişti din ţară, am decis să ne deschidem şi către iubitorii de fotografie care fac primii paşi în descoperirea acestui minunat hobby, al exprimării prin artă vizuală”, spune Marian Alecsiu, cofondator F64.

Marian Alecsiu_F64

Pentru primul an în eMAG Marketplace, F64 își propune să ofere spre vânzare produse precum aparate foto, camere video, obiective, blițuri, genţi dedicate, trepiede, filtre, acumulatori și o gamă largă de accesorii. Odată înregistrată o comandă pentru F64 prin intermediul acestei platforme, ea este preluată în acelaşi timp de magazin și livrată la aceleași standarde înalte cu care F64 și-a obișnuit clienții și până acum.

Proiectul eMAG Marketplace, lansat în primăvara lui 2011, a ajuns în prezent la peste 600 de parteneri, componentă esenţială din ceea ce înseamnă astăzi eMAG, liderul comerţului online în România. De-a lungul celor patru ani, eMAG a investit în dezvoltarea tehnologiei, creșterea calității serviciilor oferite oferite și extinderea platformei prin intrarea de noi parteneri. Până la sfârșitul anului 2015, clientul eMAG va găsi pe site o gamă extinsă la 1 milion de produse, peste 1.000 de subcategorii și peste 10.000 de branduri.

”Am identificat împreună cu partenerii noştri zona serviciilor personalizate, a celor care aduc plus valoare clientului şi încurajează pasiunea și experienţa unică şi, astfel, ne-am integrat şi în eMAG Marketplace. Acest parteneriat face ca produsele noastre să fie de acum şi mai accesibile celor interesați de acest domeniu fascinant al fotografiei. Totodată, este o provocare pentru noi să continuăm în această competiţie a serviciilor online, unde eMAG a ridicat ştacheta în mod constant”, mai spune Marian Alecsiu.

Odată cu listarea în eMAG Marketplace, F64 extinde puternic accesul la cele mai bune produse și oferte tuturor clienților pasionați de fotografie. În cei 14 ani de existență pe piața din România, F64 s-a remarcat drept cel mai puternic magazin specializat pe soluții foto-video, iar în acest interval a câștigat încrederea clienților prin seriozitate, prin oferirea serviciilor și produselor de calitate, precum și prin promptitudinea demonstrată în rezolvarea cererilor acestora.

“F64 a pornit din pasiune pentru fotografie. Am pornit dintr-un mic magazin, apoi ne-am extins până la prezența pe care o avem acum, punându-le clienților la dispoziție și un showroom unic în România. În jurul nostru s-a coagulat comunitatea de fotografi profesionişti din ţară cu care împărtăşim plăcerea pentru arta vizuală. Vom continua să contribuim la dezvoltarea fotografiei prin showroom-ul nostru şi să răspândim pasiunea prin eMAG Marketplace”, completează Marian Alecsiu.

Despre F64

F64, lider pe piața echipamentelor foto-video din România, deține cel mai mare magazin de profil pe piața românească de comerț electronic: www.F64.ro. Cu o echipă de 130 de angajați, F64 înseamnă atât un spațiu fizic pentru o gamă variată foto-video, cât și un magazin online, unde clienții pot găsi pe stoc tot ceea ce au nevoie în materie de foto-video.

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăţii legate de fotografie si F64, ne găsiți pe contul oficial de Facebook: https://www.facebook.com/F64.ro. F64 susţine pasionaţii foto-video şi crede în ideea de fotografie ca stil de viaţă.

București, 10 septembrie 2015 – F64

Visits: 0

Lasă un răspuns