Procesorul INTEL seria K de a noua generatie este inclus in configuratia desktopului ALIENWARE Aurora

Acum aproximativ 5 ani, am început să planificăm desktopul Alienware Aurora. De-a lungul istoriei Alienware, performanțele au fost un element capital în succesul mărcii și reprezintă prima caracteristică pe care se așteaptă să o regăsească clienții.

În octombrie, anul trecut, Alienware Aurora a beneficiat de o actualizare prin introducerea procesoarelor Intel cu șase nuclee de a opta generație. Anterior, desktopul utilizase procesoare Intel cu patru nuclee timp de peste un deceniu, așadar lansarea procesoarelor cu șase nuclee a fost foarte bine primită de noi și de clienții noștri. Acum, 12 luni mai târziu, trecem deja la noile procesoare din Seria K cu opt nuclee de a noua generație (i5, i7, i9).

al

Alienware Aurora a fost conceput pentru gamerii care își doresc o experiență ieșită din tiparele produselor de serie. În combinație cu soluția avansată de răcire cu lichid, cu carcasa construită special pentru o mai bună gestionare a temperaturilor și cu cele mai recente plăci video, aceste procesoare le vor oferi gamerilor experiența supremă în materie de jocuri video, indiferent dacă este vorba de 4K, VR sau cele mai recente titluri din domeniul sporturilor electronice.

Alienware Aurora beneficiază de procesoarele Intel din Seria K de a noua generație, care îl face să devină desktopul premium, de înaltă performanță al acestui sezon de sărbători. Acesta va fi disponibil la nivel global în lunile următoare, iar disponibilitatea și configurațiile la nivel regional pot varia.

O altă lansare ce are loc în paralel cu Alienware Aurora este noul Alienware Command Center – cea mai recentă evoluție Alienware în domeniul personalizării și controlului aplicațiilor software. Lansat în premieră pe noul desktop Alienware Area-51 în ianuarie, Command Center permite clientului controlul complet al iluminării din sistemul său, inclusiv gestionarea tastaturilor, a mouse-ului și căștilor Alienware, acces la instrumentele avansate de overclocking ale Alienware Aurora (Intel a adăugat un nou material, denumit STIM- Solder Thermal Interface Material, care asigură o capacitate de overclocking deosebită) care oferă o interfață simplă pentru corecții rapide. În plus, poate cea mai puternică funcție pentru clienți, se oferă acces la Game Library (biblioteca de jocuri). Această funcție permite clienților să își personalizeze iluminarea sistemului, sonorul pentru fiecare joc în parte, pentru a le oferi control complet asupra lumii lor de gaming.

Pentru dezvoltatori și creativi, totul se reduce la performanțe, iar procesorul Intel de a noua generație este supraalimentat pentru creație, pentru editare video mai rapidă și pentru distribuire facilă prin intermediul instrumentelor de top ale zilelor noastre. Intel Quick Sync Video asigură accelerare hardware pentru cele mai recente codecuri video, iar memoria Intel Optane învață în mod intuitiv ce aplicații se utilizează mai des și încarcă mai rapid aplicațiile și instrumentele cele mai utilizate. Clienții vor fi încântați de viteza adusă de acest nou set de procesoare, având în vedere că timpul de randare va fi foarte bun.

Doriți să inițiați următoarea generație de divertisment VR sau să editați filme? Noul Alienware Aurora vă așteaptă.

 Dell – 9.10.2018

Hits: 1

%d blogeri au apreciat: