Primul monitor Philips cu suport de conectare USB tip C

MMD, partener licențiat al Philips pentru producția de monitoare prezintă primul monitor Philips ce dispune de o conectivitate USB de nouă generație, rapidă și versatilă. Noul USB de tip C promite să fie singura interfață de care utilizatorii vor avea nevoie pentru o ușoară utilizare cu ajutorul unui singur cablu ce le va permite să transfere date în siguranță la viteze foarte mari. Utilizatorii vor mai putea să își încarce dispozitivele, să își conecteze monitorul la telefon sau notebook și la diversele periferice atașate deja notebook-ului.

258B6QU_f image_1016

Programat pentru lansare în această lună (iunie 2016), modelul  este primul monitor de la Philips cu conectivitate USB de tip C pe care MMD îl lansează pe piață. Noul model este creat pentru a aduce un plus de putere și confort utilizatorilor, în special celor profesioniști care folosesc cele mai noi notebook-uri ce au nevoie să se conecteze la un ecran de dimensiuni mai mari și de a beneficia de productivitatea oferită de noul conector USB.

Simplitate pentru mai mult confort

Monitorul suportă o viteză de transfer de până la 10 Gbps (sau 1,280 MB/s) prin intermediul Gen-2 USB 3.1 și de până la 5 Gbps prin Gen-1 USB 3.0.
USB 3.1 este de douăzeci de ori mai rapid decât USB 2.0; de exemplu, un film 4K poate fi transferat în mai puțin de 60 de secunde. Profilul subțire al conectorului îl face potrivit atât pentru dispozitivele ultra portabile cât și pentru notebook-uri. Orientarea mufei este reversibilă acest lucru oferind și mai mult confort din punctul de vedere al acesibilității. De asemenea și alternativele video sunt variate, întrucât monitorul vine cu porturi HDMI, DisplayPort 1.2, DVI și VGA.

 “În prezent eficiența conectivitatății joacă un rol important în menținerea productivității oamenilor. Astfel, suntem încântați să oferim utilizatorilor acest nou monitor de 25 de inci, cu cea mai recentă și cea mai bună conectivitate USB de pe piață. Conexiunea USB de tip C permite utilizatorilor să își încarce notebook-urile prin intermediul monitorului, eliminând necesitatea cablurilor electrice suplimentare. Toate conexiunile – de date, alimentare și video trec printr-un singur cablu” a declarat Albert Ulfmann, product manager (monitoare) al Philips Europa din cadrul MMD.

Această prezentare necesită JavaScript.

Modul de conectare este doar unul dintr-o serie de motive pentru care monitorul QHD de 25 de inci este o alegere perfectă pentru profesioniști. În afară de conectivitatea menționată acesta are multe din caracteristicile remarcabile ce au construit reputația solidă de pe piață a brandului Philips: SmartErgoBase, ce permite utilizatorilor înclinarea, rotirea și ridicarea ecranului pentru obținerea unei poziții cât se poate de bună – ideal pentru menținerea sănătății la locul de muncă. De asemenea, stativul ascunde cablurile fără să le lase să se desfășoare într-un mod dezordonat pe birou. Rama foarte îngustă a monitorului oferă un aspect de tot unitar, oferind un spațiu mai mare pentru zona de vizualizare și generând o mai mică distragere a atenției. Design-ul robust, precum și faptul că 65% din materialul de plastic utilizat este reciclat, face din modelul 258B6QUEB QHD o alegere excelentă pentru o productivitate eco-friendly.

Noul model Philips 258B6QUEB QHD va fi disponibil în magazinele de specialitate începând cu luna iunie la un preț de – 1.799 lei.

Pentru mai multe informații despre monitoarele Philips accesați: www.philips.com/monitors

Specificații Tehnice:

Specification Philips 258B6QUEB QHD display
LCD panel type IPS technology
Backlighting technology W-LED
Panel size 25 inch / 63.4 cm
Effective viewing area 552.96 (H) x 311.04 (V)
Aspect ratio 16:9
Optimal resolution 2560 x 1440 @ 60 Hz
Viewing angle 178° (H) / 178° (V), @ C/R > 10
Brightness 350 cd/m²
Contrast ratio (typical) 1,000:1
Display colors 16.7 million (True 8 Bit)
Picture enhancement SmartImage
Convenience ·         Built-in Speakers: 2Wx2

·         User convenience: SmartImage, Volume, Input, Menu, Power On/Off

·         Control software: SmartControl

·         Kensington lock, VESA mount (100x100mm)

·         Plug & Play Compatibility: DDC/CI, Mac OS X, sRGB, Windows 10 / 8.1 / 8 / 7

Stand ·         Height adjustment: 130 mm

·         Pivot: 90°

·         Swivel: -65/65°

·         Tilt: -5/20°

Connectivity ·         USB: USB Type-C x1, USB 3.0×3 (1 w/fast charging)

·         Signal Input: USB-C, VGA (Analog), DVI-Dual Link (digital, HDCP), DisplayPort, HDMI (digital, HDCP)

·         Sync Input: Separate Sync, Sync on Green

·         Audio (In/Out): PC audio-in, Headphone out

·         RJ45: through USB-C

Sustainability ·         Environmental and energy: EnergyStar 6.0, EPEAT Gold, TCO edge, RoHS

·         Recyclable packaging material: 100 %

·         Post consumer recycled plastic: 65%

·         Specific Substances: PVC / BFR free housing, Mercury free, Lead free

Compliance and standards Regulatory Approvals: CE Mark, FCC Class B, VCCI, SEMKO, cETLus, CU-EAC, WEEE, CECP, TUV Ergo, TUV/GS, TCO edge

Despre MMD:

MMD este o companie detinuţă de TPV, înfiinţată în 2009 printr-un parteneriat de brand cu Philips. MMD distribuie şi comercializează exclusiv display-uri LCD Philips în întreaga lume. Combinând calităţile brandului Philips cu expertiza în producţia display-urilor a TPV, MMD urmează o strategie rapidă şi eficientă pentru a lansa produse inovative pe piaţă. MMD conduce piețele din Europa de Vest, Orientul Mijlociu și Africa de la sediul central din Amsterdam. Estul Europei și CIS sunt susținute de la sediul din Praga. Prin reţeaua de parteneri locali, MMD colaborează cu toţi marii distribuitori IT din Europa. Centrele de design şi dezvoltare ale companiei sunt situate în Taiwan. www.mmd-p.com.

București, 7 Iunie, 2016 – MMD

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: