Primul feature phone UTOK este modelul rugged Dorel 2

Familia gadget-urilor rugged se mareste prin lansarea telefonului UTOK Dorel 2, cea mai simpla solutie de comunicare Dual SIM, cu standard de protectie IP68 si autonomie de pana la 7 zile.

UTOK Dorel 2 imbina simplitatea utilizarii unui telefon “candy bar” cu standardul IP68, ce poate face fata celor mai solicitante medii de lucru. Invelisul din material rezistent protejeaza complet impotriva particulelor de praf, a socurilor mecanice provocate de caderi de pana la un metru si a imersiei in apa cu o adancime de pana la 3 metri. Noul UTOK Dorel 2 pune accent pe comunicare, asa ca autonomia este asigurata de o baterie de 2000 mAh, ce ofera pana la 15 ore de convorbiri si pana la 330 de ore in modul stand by.

UTOK Dorel 2-1

Functionalitatea noului UTOK Dorel 2 este extinsa prin ecranul de 2”, cu rezolutie 176 x 220 pixeli, lanterna usor de utilizat, conectivitatea microUSB, slotul microSD, echiparea cu Radio FM si Bluetooth 2.0 si prin camera foto de 0.3 megapixeli.

UTOK Dorel 2 este disponibil pe www.utok.ro si in cadrul magazinelor partenere, la pretul recomandat de 299 lei.

UTOK surprinde fanii tehnologiei prin smartphone-uri si tablete caracterizate prin specificatii de top si accesibilitate. Printre modelele de succes se numara puternicul smartphone Octa Core UTOK FURYsi UTOK i800, prima tableta din gama cu sistem de operare Microsoft Windows 8.1 si UTOK iQ700, tableta performanta cu procesor Intel® Atom™.

26 mai 2015, Bucuresti – UTOK
 

Hits: 2

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: