Pregătește-te pentru un început de vară memorabil! Produsele Sonos, disponibile acum la prețuri cu până la 25% mai mici 

Cele trei luni de vară sunt un moment prielnic pentru a te distra la cote maxime, fie că vorbim despre o petrecere alături de prieteni într-o zi de călduroasă sau despre o seară a filmelor în una din nopțile fără sfârșit. Oricare dintre acestea ar fi, pentru a te distra cu adevărat ai nevoie de dispozitive care să susțină atmosfera de relaxare și care să nu te lase nicio secundă la greu. Și pentru a te bucura de o experiență memorabilă, ai nevoie de un sunet extraordinar care să transmită fiecare notă muzicală sau replică la o intensitate de uimitoare, iar acest lucru este posibil, datorită produselor și tehnologiilor Sonos.

În perioada 30 mai – 15 iunie, Sonos a pregătit reduceri de până la 25% la o selecție de produse din portofoliul său, perfecte pentru a te pregăti pentru atmosfera vibrantă a verii. Fie că le cumperi pentru tine sau pentru cineva drag, produsele Sonos sunt ideale pentru orice persoană și se potrivesc diverselor pasiuni precum muzică, filme, radio, podcast-uri și multe altele. Indiferent că decizi să le folosești împreună pentru a crea un sistem multi-room sau individual, dispozitivele Sonos nu te vor abandona în mijlocul distracției.

Sunet extraordinar cu boxele Sonos

Boxa Move 2 este alegerea ideală pentru cei care iubesc să ia cu ei muzica preferată oriunde merg. Cu o durată de viață a bateriei impresionantă de 24 de ore și un design robust, rezistent la apă și praf, Move 2 oferă sunetul extraordinar caracteristic Sonos, fie că ești în grădină, pe plajă sau la un picnic în parc. Mai mult, datorită compatibilității cu majoritatea platformelor de streaming, poți avea mereu acces la conținutul tău audio preferat, oriunde te-ai afla.

Boxa Era 100 combină un design modern și elegant cu tehnologia de ultimă generație pentru a oferi o experiență audio de neegalat. Aceasta este perfectă pentru orice cameră din casa ta, oferind un sunet clar și bogat. În plus, datorită compatibilității sale cu diverse servicii de streaming, te poți bucura cu ușurință de melodiile preferate, în timp ce Sonos Radio adaugă și mai multe opțiuni la dispoziția ta.

Boxa Era 300 este creată pentru cei care doresc să se cufunde într-o experiență audio tridimensională. Sunetul surround captivant transformă orice spațiu într-o adevărată sală de concert. Fie că asculți muzică, urmărești filme sau te joci, boxa Era 300 te va impresiona cu sunetul său extraordinar. Integrarea perfectă cu aplicația Sonos fac din aceasta un must-have pentru orice pasionat de tehnologie și muzică.

Boxa Roam este partenerul ideal pentru cei aflați mereu în mișcare, datorită combinației perfecte dintre portabilitate și sunetul extraordianar Sonos. Cu o durată de viață a bateriei de până la 10 ore și un design rezistent la apă și praf, Roam este perfectă pentru aventurile de vară în aer liber. Datorită celor două amplificatoare, aceasta oferă sunet de înaltă calitate, iar compatibilitatea prin Wi-Fi sau Bluetooth îți permit să te bucuri de toate melodiile sau producțiile preferate oriunde te-ai afla.

Experiențe cinematografice fără egal 

Soundbar-ul Ray beneficiază atât de design compact, cât și de sunet puternic, ceea ce-l face să fie soluția ideală pentru cei care doresc să îmbunătățească experiența de vizionare a producțiilor preferate. Soundbar-ul Ray face posibilă redarea în mod clar a fiecărui dialog, în timp ce calitatea sunetului atent reglat își face simțită prezența în orice tip de conținut căruia îi dai play – filme, emisiuni TV și muzică. Ușor de instalat și integrat în ecosistemul Sonos, soundbar-ul Ray îți transformă livingul într-un cinematograf personal. 

Pentru pasionații de filme și seriale, soundbar-ul Beam este alegerea perfectă, datorită sunetului clar și detaliat, care intensifică scenele de maximă intensitate și, astfel, va transforma întreaga experiență de vizionare. Cu funcții inteligente și compatibilitate cu asistenții vocali, Beam face ca fiecare seară de film să fie specială. Și dacă din când în când îți dorești să diversifici conținutul redat, compatibilitatea cu sute de servicii de streaming disponibile în Sonos App și integrarea cu Sonos Radio îți oferă posibilitatea de a accesa o multitudine de opțiuni, compact și modern.

Pentru cei care nu acceptă compromisuri în ceea ce privește calitatea sunetului, Soundbar-ul Arc oferă o experiență audio cinematică fără cusur. Dotat tehnologia Dolby Atmos, soundbar-ul Arc creează un sunet surround imersiv, care te învăluie complet în atmosfera cinematografică, ca și cum te-ai afla pe platoul de filmare a filmului preferat. Designul său elegant și minimalist se integrează discret în orice încăpere, idiferent de stilul în care aceasta este amenajată, în timp ce integrarea în propriul ecosistem Sonos îți permite să controlezi totul cu ușurință: fie prin aplicație, fie prin comenzi vocale.

Amplifică atmosfera și bucură-te la maximum de fiecare clipă

Fie că asculți muzică, vizionezi producția cinematografică preferată sau te joci, subwoofer-ul SUB adaugă o dimensiune nouă sistemului tău audio, oferind un bass profund și puternic care îmbunătățește orice experiență auditivă. Configurarea este simplă și rapidă, iar designul său modern poate fi integrat cu ușurință atât în camera de zi, cât și în dormitor sau în birou. 

Prin intermediul aplicației Sonos, conectivitatea între produsele Sonos este simplă și intuitivă, oferind control total asupra sistemului audio. Cu Sonos App, poți să gestionezi întreaga colecție de muzică, să controlezi fiecare boxă sau soundbar din casa ta, dar și să creezi experiențe sonore personalizate în funcție de preferințele tale. Una dintre opțiunile disponibile în aplicație este crearea propriului ecosistem Sonos, ceea ce îți permite să redai muzică în mai multe camere simultan cu doar câteva atingeri pe ecranul dispozitivului tău.

Vara aceasta, Sonos este partenerul tău de distracție în orice context, pentru a menține atmosfera estivală la cote maxime pe durata întregului sezon. Tu pe ce ritmuri te distrezi vara aceasta?

Campania se desfășoară în perioada 30 mai – 15 iunie, iar produsele incluse sunt: 

Sonos Move 2 – disponibil acum la prețurl de 1999 lei.

Sonos Era 100 – disponibil acum la prețul de 1099 lei.

Sonos Era 300 – disponibil acum la prețul de 1999 lei.

Sonos Ray – disponibil acum la prețul de 1199 lei.

Sonos Beam – disponibil acum la prețul de 2099 lei.

Sonos Arc – disponibil acum la prețul de 3549 lei.

Sonos Sub – disponibil acum la prețul de 3299 lei.

Sonos Roam – disponibil acum la prețul de 834,50 lei.

Views: 6

Lasă un răspuns