Portofoliul Lenovo pentru întreprinderi mici și mijlocii inspiră o nouă generație pentru a stimula redresarea globală

Astăzi, Lenovo™ a prezentat noile laptopuri ThinkBook, o sub-brandă de desktop-uri complet nouă și accesorii complementare care prezintă materiale premium, design sofisticat și sustenabil și caracteristici inovatoare pentru a răspunde nevoilor noii generații de IMM-uri (Small and Medium Businesses). Noul și unicul ThinkBook™ Plus Gen 3 introduce în premieră în industrie1 un ecran principal ultra-wide de 17,3″ inch cu raport de aspect 21:10, cu un ecran secundar inovator de 8 inch, care introduce un nou sens al multitasking-ului și deschide o multitudine de posibilități de utilizare.

Lenovo este, de asemenea, încântată să introducă un portofoliu complet nou de desktop-uri. ThinkCentre™ neo oferă companiilor în creștere o selecție mai largă de soluții de calcul fixe adaptabile de înaltă performanță, cu un avans tehnologic remarcabil, într-o nouă eră a locurilor de muncă hibride interconectate.

În plus, un ThinkBook 13x Gen 2 actualizat poate include un covor opțional ThinkBook Wireless Multi-Device Charging Mat, care aduce încărcare wireless2 pentru laptop prin Power by Contact, și dispozitive mobile compatibile prin intermediul unui încărcător Qi3. ThinkBook 14 Gen 4+ i și un nou ThinkBook 16 Gen 4+ i includ modele mai subțiri, ecrane cu raport de aspect 16:10, touchpad-uri din sticlă mai mari, senzori inteligenți și funcții mai inteligente. Cele mai recente PC-uri sunt toate echipate cu procesoare Intel® Core™ de a 12-a generație care rulează Windows 11. Pentru a completa portofoliul, Lenovo adaugă noi accesorii, inclusiv un rucsac practic și șoareci.

Productivitate cu două ecrane

Extinderea spațiului real al ecranului pentru o productivitate și eficiență îmbunătățite necesită, de obicei, conectarea unui al doilea afișaj, care nu este de obicei portabil. ThinkBook Plus Gen 3 schimbă această situație prin introducerea primului laptop de 17,3 inchi din industrie cu un ecran secundar LCD color de 8 inchi încorporat. Multitasking-ul productiv a devenit noua normă, dar necesită adesea mai multe dispozitive și un spațiu de lucru mai mare. Acum, cu ThinkBook Plus Gen 3, acest spațiu de lucru devine mobil. Afișajul principal cu raport de aspect ultra-wide 21:10 oferă deja mai mult spațiu pentru a profita de layout-urile Windows 11 Snap, dar adăugarea unui al doilea ecran tactil, cu stilou digital integrat, prezintă noi scenarii productive:

– Subinstrumentele aplicației4 pot fi afișate pe al doilea afișaj, eliberând ecranul principal pentru creație

– Colaborare mai atrăgătoare cu conferințe pe toată lățimea adăugând o fereastră de chat pe al doilea afișaj5 sau o funcție de blocnotes6 pentru a lua notițe în timpul reuniunilor online

– Poate fi utilizată ca planșă de desen pentru a edita sau rafina imagini

– O capacitate de “cascadă” este foarte utilă în timpul editării documentelor, deoarece paginile sursă se pot extinde de pe ecranul principal pe cel de-al doilea ecran

– Un “Magic Launcher “7 poate plasa pictogramele aplicațiilor utilizate frecvent pe cel de-al doilea ecran pentru acces rapid.

– Funcția de calculator face ca navigarea în foile de calcul sau în aplicațiile financiare să fie foarte ușoară, lansarea în grup poate fi chiar configurată pentru a deschide automat calculatorul atunci când se lansează o foaie de calcul, de exemplu.

– oglindirea smartphone-ului8 pe cel de-al doilea ecran îmbunătățește multitasking-ul și sinergia între dispozitive

În ceea ce privește tehnologia și designul, ThinkBook Plus Gen 3 este un laptop de înaltă performanță. Echipat cu procesoare Intel Core H-Series de generația a 12-a, până la 32 GB LPDDR5 și până la 2 TB de stocare Solid State, dispune de multă putere. ThinkBook Plus Gen 3 prezintă, de asemenea, următoarele caracteristici:

– Ecran principal de 17,3 inchi, cu raport de aspect ultra-wide 21:10, cu rezoluție de 3072×1440 la 120Hz, luminozitate de până la 400nits și raport ecran-corp (STB) de 90%, cu suport Dolby Vision® și Low Blue Light cu certificare TÜV Rheinland EyeSafe®.

– Al doilea ecran LCD tactil din sticlă tactilă de 8 inchi cu rezoluție de 800×1280, cu stilou digital integrat

– Buton de alimentare inteligent cu cititor de amprente integrat

– Cameră cu infraroșu FHD cu obturator fizic de confidențialitate

– Sistem de difuzoare Dolby Atmos® dezvoltat de Harman/Kardon

– Wi-Fi 6E pentru conectivitate rapidă și stabilă

– Tastatură cu iluminare din spate și click pad din sticlă

ThinkCentre neo inspiră o nouă generație

În ceea ce privește continuitatea afacerii, se poate spune că IMM-urile au fost cele mai afectate de pandemie. Multe dintre ele continuă să se confrunte cu provocări în ceea ce privește adaptarea la viteza transformării digitale și adoptarea modelelor de lucru hibride. IMM-urile vor trebui să adopte strategii de afaceri bazate pe digital pentru a obține valoare pe termen lung. Credem cu tărie că, prin valorificarea tehnologiei inovatoare, îmbunătățirea colaborării și obținerea unor eficiențe mai mari prin sustenabilitate, IMM-urile vor alimenta redresarea globală. Lenovo ascultă clienții și analizează informațiile pentru a dezvolta un set de bază de produse care să ajute utilizatorii și întreprinderile să se transforme în mod inteligent.

PC-urile desktop sunt adesea mai potrivite pentru anumite roluri profesionale sau funcții de afaceri. Productivitatea poate fi îmbunătățită, în special în cazul aplicațiilor grafice solicitante sau al seturilor de date de mari dimensiuni, iar alegerile privind factorul de formă permit crearea unor medii de lucru confortabile. Din considerente legate de costuri, desktop-urile pot reprezenta o alegere mai inteligentă de investiție, cu o achiziție inițială mai accesibilă și o întreținere și gestionare mai ușoară.

ThinkCentre neo oferă un design elegant și minimalist pentru un aspect contemporan, cu o nouă culoare terrazzo și un nou finisaj din material. Opțiunile de conectivitate și experiențele de întâlnire online mai inteligente permit o colaborare futuristă, conformitatea ThinkShield™ sporește securitatea, iar angajamentele de sustenabilitate sunt consolidate cu prima utilizare de către Lenovo a plasticului provenit din oceane în ambalaje și cu un design ecologic care utilizează conținut reciclat post-consumator și materii prime fără vopsea. Astăzi, anunțăm trei modele din gama neo, toate echipate cu procesoare Intel Core de a 12-a generație: ThinkCentre neo 70t, ThinkCentre 50s și ThinkCentre neo 30a 24.

– ThinkCentre neo 70t este un model tower conceput pentru a satisface nevoile creatorilor de conținut de înaltă performanță, ale dezvoltatorilor și ale tuturor celor care lucrează cu sarcini de lucru complexe. Dispune de până la 128 GB de memorie DDR5, grafică NVIDIA® până la RTX™ 3060 Ti cu certificare NVIDIA Studio și stocare de 2 TB HDD / 1 TB SSD pentru a îndeplini mai multe sarcini fără întreruperi. Ducerea colaborării la următorul nivel este mai ușoară ca niciodată cu ajutorul cablului inteligent, care conectează instantaneu două dispozitive de calcul în timp ce le operează simultan în cadrul unui singur ecran. Cu ajutorul funcției Smart Storage a lui neo 70t, este ușor să faceți automat o copie de rezervă securizată a datelor și să le accesați de pe mai multe dispozitive.

– ThinkCentre neo 50s este un desktop cu factor de formă mic, conceput pentru a oferi performanță și economie de spațiu într-un design de 7,4 litri. Certificatul EPEAT Gold pentru eficiență energetică și Intelligent Cooling Engine 5.0 asigură funcționarea desktop-ului cu un consum optim de energie. Zgomotul ultra-redus (ULN) certificat TÜV și ambalajul fabricat din plastic provenit din oceane, precum și materiile prime care nu conțin vopsele, promit performanțe silențioase și respectarea mediului.

– ThinkCentre neo 30a 24 este un desktop colaborativ all-in-one (AIO) cu un ecran FHD 16:9 WVA (Wide Viewing Angle) de 23,8 inchi, sistem audio Harman® și o cameră web retractabilă. Axat pe oferirea unui AIO extrem de productiv și a unei experiențe de conferință mai inteligente, neo 30a 24 Gen 3 include AI Meeting Manager care oferă traducător în timp real, Voice to Text, subtitrări, editor de note de ședință și interacțiune vocală Amazon® Alexa® Voice Interaction pentru o experiență de colaborare futuristă. Lenovo Smart Appearance îmbunătățește trăsăturile faciale și estompează fundalul pentru conferințe video de nivel profesional.

ThinkBook 13x Gen 2 este un laptop premium din aluminiu foarte subțire (12,9 mm) și ușor (1,21 kg), construit pe platforma Intel Evo și dotat cu cele mai recente procesoare Intel 12th Gen Core U-Series. Conceput pentru profesioniștii foarte mobili, 13x Gen 2 include un ecran luminos de 13,3 inchi de 16:10 certificat EyeSafe, cu un raport STB ridicat mai mare de >91%, o tastatură edge-to-edge și opțional touch. O baterie mare de 56Whr și senzori de lumină ambientală pentru a gestiona eficiența energetică a afișajului înseamnă că anxietatea energetică nu este la ordinea zilei. Consultați mai jos pentru specificațiile complete ale produsului. Un covoraș unic de încărcare multidispozitiv fără fir ThinkBook este opțional și poate oferi o încărcare wireless a laptopului de 65 W2 prin Power by Contact, iar încărcătorul Qi integrat poate încărca un dispozitiv mobil compatibil până la 10 W3.

ThinkBook 14 și 16 Gen 4+ i oferă opțiuni de configurare extrem de flexibile, de la necesitățile de productivitate mainstream la modele de înaltă performanță. Toate au un design mai subțire față de generația anterioară și trec la un raport de aspect 16:10 cu o suprafață de afișare mai mare. Opțiunile de afișare includ un panou de 14 inci cu frecvență de 90 Hz 2880×1800 și un panou de 16 inci cu frecvență de 120 Hz 2560×1600 cu calibrare hardware a culorilor, iar ambele pot fi alimentate cu grafică NVIDIA RTX opțională. Un touchpad mai mare cu suprafață de sticlă contribuie la experiența interactivă, iar sistemul de difuzoare Dolby Atmos oferă un sunet captivant pentru apeluri și divertisment. Funcțiile inteligente opționale bazate pe senzori se concentrează pe securitate și colaborare:

– Senzorul de lumină ambientală gestionează eficiența energetică a ecranului pentru a ajusta automat luminozitatea în funcție de condițiile de iluminare

– Senzorul Time of Flight (ToF) funcționează în coordonare cu camera web cu infraroșu FHD pentru a detecta prezența utilizatorului, permițând conectarea fără atingere prin Windows Hello, blocarea la plecare și chiar reglarea automată a luminozității ecranului și a iluminării de fundal a tastaturii.

Tot astăzi este anunțată și o selecție de accesorii concepute pentru a facilita tranziția între mediile de lucru. Rucsacul ThinkBook Plus Gen 3 Sling Backpack este robust și elegant, cu materiale rezistente la intemperii, o curea de umăr comodă, căptușită și reglabilă, pentru un plus de confort, și include buzunare cu fermoar și ascunse pentru depozitarea obiectelor de valoare. Pe măsură ce munca hibridă se impune, dispozitivele de introducere a datelor ușor de utilizat au devenit un punct de sprijin pentru mulți. Mouse-ul mobil reîncărcabil ThinkBook și mouse-ul de performanță reîncărcabil ThinkBook oferă un design premium și consistent, cu conexiuni Bluetooth dual-host care permit împerecherea cu două dispozitive diferite, reîncărcare USB-C și DPI reglabil până la 2400.

Deservirea forței de muncă hibride

IMM-urile au o serie de provocări pe care trebuie să le abordeze pentru a se asigura că angajații lor au ceea ce au nevoie pentru a fi productivi, în special în cazul forței de muncă distribuite. Multe IMM-uri nu își permit luxul de a putea angaja resurse IT dedicate și au nevoie de asistență atunci când vine vorba de instalarea de noi dispozitive și de migrarea datelor de pe hardware-ul existent. Aceasta este o activitate care necesită mult timp și care poate duce la o creștere a numărului de apeluri de asistență în urma implementării, dacă este efectuată în mod incorect.

Easy Install este un serviciu de implementare special conceput pentru IMM-uri, prin care Lenovo va oferi servicii de instalare la distanță și la fața locului a noilor tehnologii. Companiile pot profita de serviciul Lenovo astfel încât să fie sigure că hardware-ul, accesoriile și software-ul angajaților lor au fost instalate corect, configurate, reglate și testate corespunzător, îmbunătățind productivitatea și experiența angajaților. Serviciile Easy Install vor fi disponibile clienților prin metoda de achiziție preferată, adică direct de la Lenovo și de la partenerii Lenovo. Lenovo Easy Install oferă companiilor o modalitate ușoară și rentabilă de a implementa noi dispozitive, astfel încât acestea să își poată concentra timpul, energia și resursele IT asupra profesioniștilor critici din domeniul afacerilor.

Hits: 7

%d blogeri au apreciat: