PORTIMAO ajunge in EA SPORTS™ F1® ca actualizare gratuita a circuitului pentru toti jucatorii

China a fost confirmată ca actualizare suplimentară a circuitului gratuit care va apărea pe 12 septembrie 2022

Codemasters® și Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) au confirmat astăzi că Autodromo Internacional do Algarve, cunoscut sub numele de Portimao, va fi adăugat pe 2 august în EA SPORTS F1® 22 ca un update gratuit al circuitului pentru toți jucătorii*.

Aceștia vor primi și Circuitul Internațional Shanghai din China pe 12 septembrie**. Jucătorii pot retrăi traseul istoric prin imaginile F1®  22 surprinse cu câștigătorul FORMULA 1 GRANDE PREMIO DE PORTUGAL, Lewis Hamilton, în mașina W13 de anul acesta

“Știm că jucătorii noștri iubesc adrenalina de a concura pe mai multe circuite, astfel nu au o opțiune mai bună decât Portimao,” spune Lee Mather, F1® Senior Creative Director al Codemasters. “Portimao este un circuit respectat, cu o istorie demnă de mândrie, iar jucătorii noștri vor fi încântați să parcurgă provocarea de a duce pentru prima dată mașinile proiectate în 2022 pe circuitul consacrat.”

Portimao a revenit la calendarul Formula 1® pentru sezoanele 2020 și 2021, ca parte a calendarelor F1® revizuite. Lewis Hamilton și Mercedes au dominat ambii ani, luând victoria, coechipierul de atunci Valtteri Bottas ocupând locul doi, respectiv al treilea. Circuitul de 4,684 km este renumit pentru coborârea sa bruscă înainte de un ultim viraj la dreapta și pentru terminarea cursei în plină viteză.

Pentru noutăți despre F1® 22 urmăriți site-ul Formula 1 și canalele de social media Instagram, Twitter, TikTok și YouTube.

Hits: 3

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: