Popular Photography Awards 2015: Epson SureColor P600, cea mai bună imprimantă foto a anului

Epson Sure Color P600 a fost votată drept cea mai bună imprimantă foto a anului de către editorii și jurnaliștii Popular Photography, celebra publicație americană destinată industriei fotografice, fondată în 1937.

Epson SureColor SC-P600 este o imprimantă rapidă, flexibilă şi ușor de utilizat, care produce printuri foto profesionale de calitate superioară la dimensiuni de până la A3+. Imprimanta combină calitatea superioară, productivitatea ridicată şi conectivitatea wireless într-un echipament compact şi accesibil. SureColor SC-P600 utilizează noile cerneluri Epson UltraChrome HD şi Vivid Magenta pentru a furniza printuri de cea mai bună calitate.SureColor SC-P600

„Păstrând în același timp cele mai bune caracteristici ale predecesorului său, Stylus Pro R3000 (cum ar fi mecanismele de alimentare cu hârtie și capacitatea cartușelor de cerneală), Epson SureColor P600 pune la dispoziția utilizatorilor noul set de cerneluri UltraChrome HD și oferă dimensiuni extinse pentru imprimarea din rolă (cu o lungime de până la 327 cm). Un lucru notabil, acest model a introdus un ecran tactil de 6,8 cm, ușurând semnificativ navigarea printre opțiunile din meniu”, notează editorii de la Popular Photography.

De asemenea, în luna aprilie a acestui an, Epson SureColor P600 a fost desemnată „Cea mai bună imprimantă foto”, în cadrul premiilor Asociației Publicațiilor Tehnice de Fotografie (TIPA) pentru anul 2015, pe baza voturilor editorilor și jurnaliștilor celor mai importante publicații foto din lume.

Cele două distincții certifică succesul brandului Epson în îndeplinirea angajamentului de a oferi produse fiabile și de calitate, pe care consumatorii le pot utiliza cu încredere.

Despre Epson

Epson este lider global în ceea ce privește inovațiile, dedicându-se depășirii așteptărilor clienților săi prin intermediul soluțiilor pentru piețe diverse, precum cele destinate birourilor, pentru utilizarea acasă, pentru comerț și industrie. Gama de produse Epson cuprinde de la imprimante cu jet de cerneală, sisteme de imprimare și proiectoare 3LCD până la roboți industriali, ochelari inteligenți și sisteme de detecție și se bazează pe tehnologii originale compacte, economice și de mare precizie.

Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, Grupul Epson are peste 73.000 de angajați în 94 de companii din întreaga lume și este mândru de contribuțiile permanente aduse protejării mediului și comunităților în care operează.

http://global.epson.com

Despre Epson Europe

Epson Europe B.V., cu sediul la Amsterdam, este sediul central regional al grupului pentru Europa, Orientul Mijlociu, Rusia și Africa. Având o forță de muncă de 1.700 de angajați, vânzările Epson Europe în anul financiar 2013 au fost de 1.517 milioane de euro. http://www.epson.eu

București, 17 decembrie 2015 – Epson

Visits: 3

Lasă un răspuns