POCO M5s, disponibil în România

POCO, un brand de tehnologie popular printre tinerii din întreaga lume, anunță disponibilitatea POCO M5s în rețeaua partenerilor oficiali din România. POCO M5s asigură experiențe de divertisment echilibrate pe toate planurile, atât din punct de vedere al camerelor, cât și al sunetului, ecranului și bateriei.

 

POCO M5s se remarcă prin setupul de camere, ecranul AMOLED DotDisplay de 6.43 inci, procesorul redutabil MediaTek Helio G95 și bateria masivă de 5.000mAh.

Prețuri și disponibilitate

POCO M5s va fi disponibil în varianta de stocare 4GB+128GB, în variantele de culoare negru și albastru, online în rețeaua partenerilor autorizați din România.

Prețul recomandat de vânzare este de 999 lei.

POCO M5s: Dispozitivul perfect pentru divertisment

Când vine vorba de capturi foto și video, sistemul de camere quad al lui POCO M5s este la înălțime. Înregistrează 4K la 30 de frame-uri pe secundă și poate fi folosit inclusiv pentru a filma activități sportive. Setup-ul este format dintr-o cameră principală de 64MP, o cameră cu unghi ultra-larg de 8MP, dar și doi senzori de 2MP pentru profunzime și macro. Camera frontală are 13MP și este ideală pentru selfie-uri și apeluri video.

În plus, POCO M5s are și o mulțime de moduri inteligente pentru a-i ajuta pe utilizatori. De exemplu, fotografiile de noapte sunt foarte bune, potretele au un efect de bokeh excelent, iar cu ajutorul AI-ului se pot produce filmări time-lapse sau în slow-motion la nivel profesional.

POCO M5s are un ecran Full HD+ AMOLED DotDisplay de 6.43 inci, perfect calibrat pentru a urmări competițiile, serialele sau videoclipurile preferate. Completat de difuzoarele duale, a fost conceput pentru a oferi experiențe audio-vizuale imersive. POCO M5s aduce și alte specificații premium pentru un plus de confort, precum DC Dimming și senzorul ambiental de lumină la 360° care ajustează luminozitatea ecranului în funcție de scenariul de utilizare.

Echipat cu chipset-ul MediaTek Helio G95, POCO M5s este redutabil și la capitolul procesare. De asemenea, are și o baterie de înaltă capacitate de 5.000mAh, ce asigură 12 ore de divertisment fără întreruperi sau o zi și jumătate de convorbiri telefonice [1]. În modul standby poate rezista chiar și o lună [2]!

Imaginile produsului: POCO M5s

Note

[1] 5,000mAh este valoarea tipică. Date bazate pe testele din laboratoarele interne. Durata de viață a bateriei poate varia.

[2] Datele sunt bazate pe testarea internă. Rezultatele pot varia.

Hits: 7

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: