Philips Lighting anunță parteneriatul cu platforma pentru smart home IFTTT

Philips Lighting (Euronext Amsterdam: LIGHT), lider global în produse, sisteme și servicii de iluminat, anunță parteneriatul cu platforma pentru smart home IFTTT în cadrul programului Friends of Hue, oferind o certificare suplimentară a compatibilității Philips Hue cu software-ul IFTTT.

HUE_IFTTT_ASTRONAUT_02

Ce este IFTTT?

IFTTT aducenîmpreunănaplicațiilenpreferate, precum cele de prognoză meteo sau de management al contactelor, și le conectează prin intermediul Applet-urilor, totul pentru a crea o nouă experiență în utilizare.

Integrate cu sistemele Philips Hue încă din 2013, Applet-urile IFTTT permit conectare a utilizatorului la peste 400 de servicii care să îmbunătățească modul în care este controlată o casă inteligentă.

Spre exemplu, utilizatorii pot folosi Applet-uri pentru a declanșa schimbarea nuanței în care iluminează Philips Hue atunci când Stația Spațială Internațională se află deasupra locuinței sau chiar să își modifice culoarea în nuanțele echipei de fotbal favorite atunci când aceasta marchează un gol. Mai mult, cu Philips Hue, lumina devine albastră dacă meteorologii prognozează că va ploua.

Această prezentare necesită JavaScript.

Parteneriatul IFTTT Friends of Hue și lansarea competiției globale

Din 12 ianuarie, IFTTT a devenit partener oficial în programul Friends of Hue, iar pentru a sărbători evenimentul, cele două companii lansează o competiție globală adresată utilizatorilor finali.

Pentru a se înscrie în concurs, aceștia trebuie să propună o idee de Applet care să îi ajute în îndeplinirea promisiunilor făcute cu ocazia trecerii în noul an sub forma unei postări pe pagina de Facebook Philips Hue sau direct pe propriul profil de Facebook sauTwitter, folosind hashtag-ul #HueOnIFTTT. Toate înscrierile vor fi analizate de un juriu format din specialiști Philips Lighting și IFTTT, iar participantul cu cea maicreativă idee va câștiga produse Philips Hue în valoare de 2.000 de euro.

Urmăriți videoclipul: https://youtu.be/WjUI5pHsDus

Linden Tibbets, CEO IFTTT, declară: “Prin aderarea la programul Friends of Hue, IFTTT își solidifică parteneriatul cu Philips, în prezent una dintre cele ma ipopulare companii de pe platforma noastră. Pionieratul Philips Lighting în ceeace privește experiențele unei case conectate este recunoscut pe plan mondial și suntem mândri că ne putem alătura eforturilor lor în acest sens, așteptând cu interes oportunitățile viitoare.

George Yianni, Head of Technology Home Systems, Philips Lighting, adaugă :“IFTTT este una dintre cele mai populare integrări software pentru produsele Philips Hue, prin intermediul căreia oferim consumatorilor posibilitatea de a se exprima cu ajutorul luminii. Odată cu lansarea competiției globale, dorim să venim în întâmpinarea dorințelor lor, ajutându-i să își îndeplinească  obiectivele pentru anul 2017.”

Descoperiți modul în care Philips Hue este integrat cu sistemul IFTTT: https://ifttt.com/hue.

București, România – Philips Lighting (Euronext Amsterdam: LIGHT)

Hits: 1

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: