PGL Tavern Tales revine cu premii de 25.000 de dolari la DreamHack Bucharest 2016

Un nou turneu de Hearthstone marca PGL cu premii totale de 25.000 USD va avea loc între 16 și 18 septembrie, în cadrul DreamHack Bucharest 2016 la Sala Polivalentă.
16 dintre cei mai buni jucători profesioniști din lume vor ajunge la București pentru a lua parte la PGL Bucharest Tavern Tales 2016. Dintre ei, 14 vor primi invitații directe.
Ultimele două locuri vor fi ocupate în urma calificărilor online, organizate exclusiv pentru jucătorii din România.

PGL Bucharest Tavern Tales

Distribuția premiilor:
Locul 1: 8.000 USD
Locul 2: 4.000 USD
Locul 3: 3.000 USD
Locul 4: 2.000 USD
Locurile 5 – 8: 1.000 USD fiecare
Locurile 9 – 16: 500 USD fiecare
Meciurile PGL Bucharest Tavern Tales 2016 vor fi jucate in format Best of 5, Last Hero Standing, însă cu o modificare importantă: toți participanții vor trebui să aibă cu ei 9 pachete, câte unul pentru fiecare clasă din joc.
Turneul va fi transmis live pe www.twitch.tv/pgl_hs.
Mai multe informații referitoare la invitați, qualifer-ul românesc și programul turneului vor fi dezvăluite în curând pe hs.pglesports.com și pe platformele de comunicare ale PGL.
Biletele pentru festivalul DreamHack Bucharest 2016 sunt disponibile pe shop.computergames.ro și în rețeaua bilete.ro: Oficiile Poștei Române, magazinele Germanos, Inmedio, Casieria Palatul Național al Copiilor București, Casieria Metrou Unirii 1 București).
Pentru a afla detalii, vă invităm să urmăriți platformele oficiale de comunicare ale PGL:
hs.pglesports.com
www.dreamhack.ro
www.facebook.com/dreamhackro
facebook.com/pglesport
twitter.com/pglesports
Turneul PGL Bucharest Tavern Tales 2016 se va desfășura pe laptopuri OMEN by HP
HP și Twitch sunt partenerii oficiali PGL Bucharest Tavern Tales 2016

Despre PGL
PGL are o experiență de 14 ani în organizarea evenimentelor naționale și internaționale de eSports. Prin intermediul parteneriatelor cu organizații de renume din domeniul sporturilor electronice, PGL a organizat evenimente, turnee și calificări pentru DreamHack, IeSF, WCG, în același timp oferind susținere pentru sporturile electronice prin numeroase cupe și campionate naționale.
Datorită propriului studio modern, PGL transmite și produce conținut în mai multe limbi pentru ligile și evenimentele de sporturi electronice din întreaga lume, printre care DreamHack, The International și IeSF World Championship. În 2015, PGL a organizat, printre altele, două sezoane pentru propria ligă internațională de CS:GO și șase ediții DreamHack (București și Cluj-Napoca).
PGL organizează din 2012 festivalurile DreamHack la nivel național, reușind la cea de-a 6-a ediție să găzduiască la Cluj-Napoca un turneu Major de CS:GO, România alăturându-se astfel Germaniei, Suediei și Poloniei ca țară organizatoare pentru cel mai prestigios turneu de CS:GO din lume.
După succesul repurtat cu turneul Major de CS:GO organizat în cadrul DreamHack Cluj-Napoca 2015, o altă competiție de elită, de această dată pentru Dota 2, a intrat în iunie 2016, în portofoliul PGL: The Manila Major, cu premii totale de 3 milioane de dolari.

PGL – 23.08.2016

Hits: 2

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: