Peste 1000 de instalari la clienti pentru familia Colorado

Canon a realizat peste 1000 de instalări la clienţi pentru seria de imprimante de format mare Colorado rolă la rolă, care foloseşte tehnologia UVgel. Din septembrie 2019 imprimantele Colorado 1640 şi 1650 au ajuns împreună la volume de de imprimare de peste un milion de metri pătraţi lunar. Instalările de imprimante Colorado cresc rapid şi fiecare instalare produce volume mai mari decât a fost preconizat iniţial, 16% dintre clienţi imprimă peste 25.000 de metri pătraţi pe an pe fiecare dispozitiv Colorado.

Răspunsurile de la utilizatorii de Colorado 1640 scot în evidenţă productivitatea extremă şi compatibilitatea cu aplicaţii în care este nevoie de lucrări grafice realizate în termen scurt fără a fi nevoie de laminare. Exprimându-şi părerea despre Colorado 1640, Bartosz Swiderski, proprietar la studioul de arte grafice Studio Bell (Polonia), afirmă: “Colorado 1640 este un echipament foarte eficient — viteza aproximativă de 40 m²/oră este de peste patru ori mai mare decât ce am putut oferi înainte clienţilor noştri. Asta înseamnă că în loc să imprimăm autocolant pentru un perete al clientului în patru zile, acum îl putem imprima într-o singură zi.

În acest an la FESPA 2019, Canon a prezentat Colorado 1650 ca al doilea membru al familiei Colorado, cu o nouă cerneală flexibilă pentru clienţii care produc elemente care trebuie pliate, împăturite sau îndoite precum canvas în ramă, produse pentru semnalizare, grafice cu iluminare frontală sau din spate, aplicaţii pentru suprafeţe de decor precum tapet flexibil şi pentru aplicaţii exterioare, inclusiv grafice pentru vehicule. Acest model nou oferă şi tehnologie de finisare flexibilă FLX. Acest lucru permite clienţilor să aleagă între efecte mate sau lucioare fără să trebuiască să schimbe cerneala sau suportul, oferind un interval şi mai mare de aplicaţii.

Unul dintre aceşti clienţi este furnizorul de servicii de imprimare De Resolutie din Olanda. Jeffrey Vermaat, co-proprietar la De Resolutie, explică: “Căutăm imprimate care să ne permită să combinăm diferite materiale astfel încât să dezvoltăm produse şi concepte noi – acesta este avantajul nostru. Putem imprima un efect lucios pe hârtie mată, color şi un efect mat pe suport lucios. Aceste aplicaţii deschid noi oportunităţi de afaceri pentru noi în design-ul interior.”

Constantin Serban, Director la Graphics Technologies în cadrul The Freeman Company (US) a extins de curând flota Colorado şi acum folosesc 10 dispozitive Colorado 1640 şi 10 dispozitive Colorado 1650. În timpul expoziţiei PRINTING United 2019, The Freeman Company a fost declarat Leading Customer 2019 de Canon, având cele mai multe imprimante Colorado instalate din toată lumea.

Dirk Brouns, Vice preşedinte Large Format Graphics,  Océ Technologies, companie Canon comentează despre interesul pieţei pentru ambele modele: “Lucrăm într-o piaţă dinamică cu cerinţe pentru aplicaţii care evoluează constant. Filosofia noastră pentru cercetare şi dezvoltare este să ascultăm şi să lucrăm împreună cu partenerii şi clienţii noştri pentru a ne concentra inovaţia pe cererile concrete ale clienţilor. După succesul iniţial al Colorado 1640, am identificat noi oportunităţi de creştere pentru clienţi care pot beneficia de finisare mată şi de cerneluri mai flexibile. Cu soluţiile 1640 şi 1650 din familia Colorado, putem să îndeplinim acum orice nevoie de imprimare rolă la rolă.”

Apoi continuă, “Clienţii noştri se bucură acum de beneficii ale programului nostru strategic de inovare, în care ne-am concentrat pe dezvoltarea propriului motor de imprimare în format mare, cerneala UVgel unică şi propriile capete de imprimare. Suntem printre puţinii producători de imprimante digitale care pot face acest lucru şi am creat o tehnologie de imprimare optimizată care răspunde perfect nevoilor pieţei.”

Hits: 16

%d blogeri au apreciat: