Performante revolutionare obtinute cu placa de baza MSI MEG B550 Unify-X cu procesor AMD Ryzen™

Memoriile XPG SPECTRIX D50 Xtreme overclockate la 5300MT/s

ADATA® Technology, producator de top de module DRAM de inalta performanta, produse NAND Flash, dispozitive de gaming si accesorii mobile, anunta astazi ca XPG Overclocking Lab (XOCL) a overclockat modulul de memorie SPECTRIX D50 Xtreme DDR4 RGB la o frecventa de 5300 MT/s, oferind jucatorilor un nou punct de reper in ceea ce priveste performanta. Acest rezultat revolutionar a fost atins cu o placa de baza MSI MEG B550 Unify-X cu procesor AMD Ryzen™ 7 PRO 4750G.

Fabricate doar cu cipuri si PCB de cea mai inalta calitate, memoriile SPECTRIX D50 Xtreme ofera stabilitate, fiabilitate si performanta excelenta, fiind compatibile cu cele mai noi platforme Intel si AMD. SPECTRIX D50 Xtreme are un radiator metalic elegant si rezistent, un design cu linii geometrice indraznete si o bara triunghiulara cu iluminare RGB care se potriveste perfect designului general al modulului. Mai mult, SPECTRIX D50 Xtreme vine intr-un ambalaj de editie speciala, care are un exterior lucios si o cutie premium.

SPECTRIX D50 Xtreme are compatibilitate completa XMP 2.0 pentru overclocking fara efort atunci cand este instalata pe computerele care accepta XMP 2.0. Suportul XMP 2.0 inseamna ca utilizatorii au mai multe modalitati de a accesa overclockarea memoriei, inclusiv direct din sistemul de operare, mai degraba decat din setari BIOS mai complexe.

Hits: 54

%d blogeri au apreciat: