Pentru Black Friday 2015, ZorileStore anunță campania “Eclipsa totală de prețuri

ZorileStore va derula între 20 și 22 noiembrie campania “Eclipsa totală de prețuri”. De acest Black Friday, magazinul va oferi reduceri de până la 70%. Pentru că se apropie iarna, o atenție deosebită va fi acordată produselor de sezon, de la ghete și haine până la accesorii. Chiar și cele mai noi colecții vor intra în categoria produselor cu reduceri. Și pentru că este “Eclipsa totală de prețuri”, de reduceri vor beneficia și alte produse, cum ar fi pantofi sport, pantofi casual, teniși, bascheți etc., de la cele mai populare branduri pe care ZorileStore le listează în portofoliul său cum ar fi Northland Professional, Skechers, Puma, Pepe Jeans, Vans, Le Coq Sportif și New Era.ZorileStore 2

Printre avantajele de a cumpăra de la ZorileStore se numără vizualizarea produselor prezente pe site la 360 de grade, livrarea în termen de 24 de ore de la confirmarea comenzii, posibilitatea verificării conținutului coletului și faptul că toate produsele prezentate pe site sunt pe stoc.

Domeniul comerțului online de fashion se confruntă cu numeroase magazine care comercializează mărfuri contrafăcute şi, tocmai de aceea, ZorileStore oferă clienților săi certitudinea că produsele achiziționate din cadrul magazinului sunt originale, acestea beneficiind și de garanție.

ZorileStore 1

Pentru cumpărături cât mai eficiente și pentru a afla rapid cele mai noi și mai bune reduceri de Black Friday, ZorileStore.ro recomandă clienților să își creeze din timp un cont, să se aboneze la newsletter și să își alcătuiască o listă cu produsele pe care le-ar dori înainte să debuteze campania “Eclipsa totală de prețuri”. Ghetele pentru bărbați pot fi găsite pe site aici, cele pentru femei sunt aici, iar cizmele pentru doamne și domnișoare pot fi văzute și achiziționate de aici. Pentru haine, domnii pot vizita categoria îmbrăcăminte de aici, iar doamnele de aici.

Despre ZorileStore

ZorileStore este un magazin lansat în aprilie 2011. În oferta acestuia sunt disponibile produse de încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii sport originale de la branduri precum Northland Professional, Skechers, Puma, Pepe Jeans, Vans, Le Coq Sportif, New Era, Lacoste și nu numai, pentru bărbați, femei, copii și bebeluşi. Magazinul poate fi vizitat online pe site-ul dedicat și pe Facebook pe pagina ZorileStore.

Calitatea produselor oferite de ZorileStore și seriozitatea magazinului au fost recompensate, de-a lungul timpului, de premii obținute la Gala Premiilor eCommerce. În 2012, ZorileStore primește titlul “Cel mai bun Magazin Online Start-Up”, iar în 2014 îi revin titlul de “Cel mai bun magazin online de fashion” și cel pentru “Cea mai bună prezență în Social Media”.

București, 17 noiembrie 2015 – ZorileStore

Visits: 0

Lasă un răspuns