PC-urile HP Pavilion Wave şi HP Elite Slice combină excelenţa în inginerie cu un design inventiv pentru desktop-uri

 • Desktop-uri reinventate, proiectate pentru a fi centrul divertismentului şi productivităţii la birou
 • HP Pavilion Wave este construit pentru a oferi experienţe audio extraordinare
 • HP Elite Slice este un PC modular, special construit pentru comunicare şi productivitate

HP Inc. a lansat două PC-uri noi, HP Pavilion Wave şi HP Elite Slice, care revoluţionează computerele tradiţionale pentru casă sau birou. HP reinventează PC-urile de tip desktop pentru experienţe unice, menite să le ofere clienţilor puterea pe care o aşteaptă de la modele compacte şi creative.

hp

HP Pavilion Wave este proiectat pentru divertisment şi productivitate acasă. Pentru clienţii care vor să îşi reînnoiască PC-urile de acasă, prin combinarea puterii desktop-ului cu experienţe audio îmbunătăţite. Pentru clienţii care îşi doresc un PC pentru spaţii mici, noua gamă se potriveşte datorită design-ului compact şi atractiv, dar şi datorită puterii unui desktop full-size. Acest desktop unic este construit în jurul unui sistem audio avansat pentru muzică, filme şi chat-uri web. Acesta combină forma triunghiulară cu un reflector parabolic inovator şi cu un difuzor integrat în partea de sus a PC-ului, pentru experienţe audio 360° şi pentru sunete clare.

hp1

HP Elite Slice, cel mai compact desktop HP, este un computer construit pentru comunicare şi colaborare. Este primul desktop modular de business, cu conexiune fără fir2, care le permite utilizatorilor să îşi construiască computerul dorit. Acest desktop schimbă felul în care este proiectat spaţiul de birouri, prin crearea unui mediu de lucru optim, care sporeşte productivitatea. Flexibilitatea, performanţa şi securitatea ridicate se îmbină pentru a oferi o productivitate şi o colaborare mai bune între angajaţi, în timp ce transformă spaţiul şi stilul de lucru.

„Actualii utilizatori de desktop-uri îşi doresc design-uri elegante, inovatoare şi puternice, care conferă noi experienţe”, afirmă Achim Kuttler, Manager General Personal Systems EMEA, HP Inc. „HP Pavilion Wave şi HP Elite Slice sunt rezultatul inginerilor şi proiectanţilor HP, care au reinventat desktop-ul prin regândirea formei, dimensiunilor şi aspectului, combinate cu funcţionalitatea ridicată, permiţând noi moduri de utilizare.”

HP Pavilion Wave, proiectat cu capacităţi acustice pentru a intensifica distracţia şi productivitatea

HP Pavilion Wave are un design compact şi eficient de 360°, fiind cu 85% mai mic decât un PC tradiţional, cu dimensiuni de 6,81 inch (17,29 cm) x 6,62 inch (16,81 cm) x 10,29 inch (26,13 cm). Acest model este construit în jurul unui sistem audio central şi este finisat cu materiale premium, inclusiv material special pentru transmisie acustică în camere sau birouri. Un reflector parabolic plasat în partea superioară a PC-ului reflectă sunetul provenit din grila difuzorului în mod paralel, în toate direcţiile şi se comportă ca un ventilator care evacuează aerul cald. Sistemul Audio 360° Multi-Direcţional emite sunet clar pe toate frecvenţele, graţie microfonului inclus în aparat, fiind reglat de B&O Play, pentru un sunet uimitor în game mijlocii, înalte sau joase.

Modelul triunghiular conţine trei zone principale pentru componente: placa de bază pe o parte, hard drive-ul pe cea de-a doua parte şi componentele termice pe partea a treia. Sistemul termic foloseşte conducte de căldură pentru a scoate căldura din placa de bază şi din placa video, împingând-o în sus, pentru a păstra temperatura constantă.

Alte caracteristici:

 • Până la două display-uri 4K3 out-of-the-box, care alimentează distracţia şi productivitatea.
 • Suport periferic cu trei port-uri USB 3.0, un port USB 3.1 Type-C pentru transfer de date, un port HDMI, un DisplayPort, Gigabit Ethernet şi un jack pentru microfon/ căşti.
 • Performanţă înaltă cu până la a 6-a generaţie de procesoare pentru desktop Intel® Core™ i5 quad-core4, capacitate mare de stocare de până la 1 TB HDD5 sau 2 TB HDD5, un SSD5 opţional de 128 GB şi până la 8 GB memorie de sistem DDR4.
 • Opţional, placă grafică dedicată AMD Radeon™ R9 M470 pentru editare foto şi video sau jocuri uşoare.
 • Suport Cortana cu două microfoane duale, pentru ca utilizatorii să poate vorbi cu PC-ul lor, pentru experienţă hands-free1.

HP Elite Slice, proiectat pentru productivitate şi colaborare în afaceri

HP Elite Slice este proiectat pentru a moderniza spaţiul de lucru, răspunzând la schimbările mediului de lucru datorită noilor capacităţi de colaborare. Design-ul său modular dispune de curbe uimitoare de culoare neagră mată, cu accente de cupru. Echipamentul permite utilizatorilor să aleagă fie o componentă prestabilită, fie multiple alte componente pentru a adăuga funcţionalitate, inclusiv Collaboration Cover sau Wireless Charging Cover6, fie module precum Audio Module sau OOD (Optical Drisk Drive), pentru un PC cu aspect plăcut, unic pentru fiecare companie şi angajaţii săi.

Echipamentul este foarte mic şi puternic, avand doar 6,5 inch (16,51 cm) x 1,38 inch (3,5 cm) x 6,5 inch (16,51 cm) şi cântărind numai 1,04 kg7. Design-ul fără cabluri conferă un mediu de lucru ordonat, deoarece utilizatorii nu vor mai separa cabluri conectate în perete pentru a alimenta fiecare componentă. Acesta este primul computer de business alimentat de la un ecran8 prin intermediul unui cablu USB 3.1 Type-CTM, cu un display compatibil cu acest tip de cablu, inclusiv noul monitor Quad HD9 HP EliteDisplay S240uj. Display-ul este dotat cu încărcare wireless integrată şi USB Type-CTM pentru a completa perfect desktop-ul.

Flexibilitatea HP Elite Slice este dată de opţiunea de extindere a device-urilor. Clienţii pot alege din mai multe modele de componente, atunci când îşi construiesc PC-ul, şi își pot extinde oricând soluţiile cu module adiţionale pentru a crea desktop-ul care li se potriveşte cel mai bine:

 • HP Collaboration Cover6: transformă desktop-ul într-un telefon Microsoft Skype for Business, pentru apeluri10 rapide, cu taste tactile.
 • HP Wireless Charging Cover6: încărcarea wireless porneşte automat la contact, pentru a elimina cablurile de încărcare şi pentru a asigura alimentarea telefoanelor mobile şi a device-urilor. Livrarea sistemului Wireless Charging Cover va începe în prima jumătate a anului 2017 şi necesită configurare din fabrică.
 • HP Audio Module: adaptarea cuvintelor rostite face ca experienţa întâlnirilor virtuale şi teleconferintelor să fie foarte clară prin reglajul audio de la Bang & Olufsen, difuzorul cu un design de 360°, microfonul dual, care funcţionează de la cinci metri distanţă, şi software-ul HP Noise Cancellation.
 • HP ODD Module: pentru back-up rapid şi facil sau pentru arhivarea fişierelor şi pentru acces la conţinut legal pe CD-uri şi DVD-uri.

Alte caracteristici:

 • Un senzor de amprentă opţional pentru îmbunătăţirea securităţii şi autentificarea rapidă
 • HP Sure Start cu Protecţie Dinamică, primul BIOS din industie cu protecţie prin autoîntreţinere.
 • Până la a 6-a generaţie de procesoare Intel® Core™ i7, 35W, pentru performanţa de a gestiona uşor productivitatea şi nevoile de colaborare4.
 • Ventilaţia dublă de 360° menţine rece puternicul device.
 • Suportul periferic pentru productivitate sporită include un port Ethernet, modul Wi-Fi integrat11 şi antene, un port HDMI şi un DisplayPort™ pentru alimentarea mai multor ecrane.

HP Elite Slice pentru sălile de conferinţe, construit special pentru colaborare

Portofoliul HP Elite Slice include şi noua soluţie HP Elite Slice for Meeting Rooms, primul PC pentru sălile de conferinţe one touch12. Acesta ajută utilizatorii să fie mai productivi în timpul întâlnirilor, să modereze conferinţe şi experienţe de colaborare prin tehnologia unică cu sunet integrat şi funcţionalitate completă a desktop-ului. HP Elite Slice pentru sălile de conferinţe combină HP Elite Slice, HP Collaboration Cover, HP Audio Module şi Intel® Unite™ pentru a crea o soluţie unică de conferinţe Microsoft Skype for Business, făcând sălile mai intuitive şi eficiente, cu un sunet clar şi bine definit. Pentru o experienţă mai captivantă în sala de conferinţe, această configurare poate fi combinată cu noul ecran cu unghi larg HP LD5511 55 inch (139 cm), cu unghiuri de vizualizare de 178 de grade şi o rezoluţie de 1920 x 1080. Cel mai mare nivel de luminozitate şi contrast asigură o calitate excelentă a imaginii şi a textului, perfectă pentru sălile de conferinţe cu o capacitate de peste 12 persoane.

Preţuri şi disponibilitate13

 • HP Pavilion Wave va fi disponibil în România începând cu luna septembrie, cu un preţ de pornire de 699 €.
 • HP Elite Slice va fi disponibil în România începând cu luna septembrie, cu un preţ de pornire de 629 €.
  • Modul Audio HP: preţ 99 €.
  • Modul ODD HP: preţ 99 €.
 • HP Elite Slice pentru săli de conferințe va fi disponibil în EMEA începând cu luna septembrie, cu un preţ de pornire de 849 €.
 • HP EliteDisplay S240uj Monitor va fi disponibil în România începând cu luna noiembrie, cu un preţ de pornire de 389 €.
 • Ecranul cu unghi larg HP LD5511 55-inch va fi disponibil în România începând cu luna noiembrie, la un preţ de pornire de 1.190 €.

GENEVA, 2 septembrie 2016 – HP Inc.

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: